Multi dintre voi sunt pasionati de Fifa 17 iar pentru a ajunge un jucator de succes trebuie sa depui foarte mult efort si sa inveti nenumarate lucruri.

Mai jos aveti 10 sfaturi utile pentru a putea sa deveniti un jucator mai bun.

1.Rabdarea si pastrarea calmului reprezinta cheia

Cel mai important lucru pentru Fifa 17 il reprezinta rabdarea si pastrarea calmului in situatii limita cand „glontul va trece pe langa ureche”.Prin asteptarea momentului potrivit si abilitatea de a analiza jocul puteti sa va creati un avantaj considerabil.

2.Pauzele sunt importante

Nu evitati sa luati un moment de respiro pentru a va calma si pentru a va schimba tactica si jucatorii incapabili de a va permite castigarea meciului.

3.Analizati stilul oponentului

Prin analizarea stilului oponentului puteti invata repede cum puteti profita de slabiciunile acestuia si in caz de atac sa puteti sa neutralizati orice minge care incearca sa ajunga intre barile portii.

4.Analizati statisticile cel putin 1 minut dupa fiecare meci

Analizarea statisticilor arata si modul in care trebuie sa va concentrati asupra anumitor lucruri precum posesia sau suturile pe poarta care sunt in numar cat mai mare insa fara a fi marcat un gol.

5.Invata sa folosesti noul sistem de corner

Noul sistem adaugat de cornere a adus mari batai de cap multor jucatori.Prin antrenarea si utilizarea cornerelor la capacitate maxima poti obtine ocazii importante.

6.Folosirea set-piece-ului

Un nou sistem numit set-piece care permite modificarea fazelor fixe a fost adaugar iar prin acesta putem modifica atat pozitia jucatorilor cat si modul cum mingea urmeaza sa fie directionata catre cadrul portii.

7.Adoptarea unui joc cat mai rapid de pase

In noul Fifa 17 prin folosirea succesiva a cat mai multor pase poti ajunge foarte repede in careul adversarului si poti inscrie multe goluri daca iti directionezi jucatorii cum trebuie.

8.Protejarea mingiei

Un alt nou sistem care necesita o atentie sporita il reprezinta Overhaul.Acesta reprezinta un sistem care transforma jucatorul intr-un scut uman cu care protejezi mingea pentru a oferi o realitate sporita.

9.Sprint-ul nu mai reprezinta o necesitate

Nu te ambala sa folosesti sprint-ul tot timpul deoarece acest lucru iti poate creea un dezavantaj in ceea ce priveste directionarea jucatorilor.

10.Adoptarea si invatarea unei formatii corespunzatoare

Prin adoptarea si invatarea unei formatii corespunzatoare iti poti creste rata de victorie cu pana la 25% datorita faptului ca printr-o formatie cat mai buna si folosirea acesteia corect jucatorii se pot deplasa pe teren fara probleme.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ