300 de milioane de smarptone-uri notch se vor vinde in 2018

0
30

Aproximativ 300 de milioane de smartphone-uri, ceea ce echivalează cu 19% din totalul dispozitivelor care vor fi vândute în 2018 la nivel global, vor avea un „afișaj notch”, a declarat joi un nou raport. Telefoanele Huawei, Oppo, Vivo și Xiaomi cu „display notch” (un mic decupaj negru pe ecranul smartphone-ului) ar putea depăși 100 milioane de unități în vânzări în 2018, a afirmat Counterpoint.

„Smartphone-urile Android vor contribui la 55% din aceste dispozitive, iar majoritatea producătorilor de echipamente originale Android (OEM) de la nivelul unu vor cuprinde mai întâi „afișele de crestaturi „în smartphone-urile lor pilot,” a adaugat Counterpoint.

Adoptarea „afișelor notch” în segmentele de prețuri de sub 200 de dolari americani din marcile de rangul 1 va depinde de presiunea concurențială și feedback-ul consumatorilor. Apple cu sediul central în Coupertino va conduce segmentul prin captarea a 45% din dispozitive cu „afișe notch”. Apple este, de asemenea, de așteptat să adopte „display notch” în următoarea serie de iPhone-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here