5 accesorii pentru orice fotograf de Black Friday

0
348
5 accesorii pentru orice fotograf de Black Friday
5 accesorii pentru orice fotograf de Black Friday
Black Friday se apropie din ce in ce mai repede iar produsele comercializate de producatori nu renunta sa apara.
Ca orice fotograf inrait caut cele mai bune oferte pentru aparatura pe care o utilizez iar mai jos puteti vedea 5 accesorii pe care nu trebuie sa le ratati daca aveti nevoie de imbunatatiri in ceea ce priveste echipamentul utilizat cu aparatul dumneavoastra foto.

Trepiede

Probabil unul dintre cele mai importante lucruri pe care le utilizezi cu aparatul tau foto dupa obiectiv.Un trepied bun are un pret pe masura iar calitatea acestuia depinde foarte mult de acest lucru deoarece pentru a avea o rezistenta cat mai mare si o durata de viata cat mai lunga trebuie sa scoti destul de multi bani din buzunar.

Filtre

Filtrele reprezinta un alt lucru important care te va face sa scoti destul de multi bani in functie de ceea ce ai nevoie in imortalizarea momentelor tale.

Capete de trepied

Capetele de trepied trebuie sa aiba o calitate si o rezistenta cat mai mare asemenea trepiedelor pentru a nu exista probleme la montarea camerei.

Blitz-uri

Blitz-ul camerei tale poate nu ofera cea mai buna lumina asa ca unul extern poate fii o investitie destul de buna daca doresti sa imortalizezi momentele indiferent de lumina exterioara.Acestea insa au preturi destul de ridicate si Black Friday reprezinta o perioada buna pentru a achizitiona unul de calitate.

Microfoane

In functie de utilizarea camerei si daca doresti sa inregistrezi si sunetul microfonul este un gadget destul de bun care permite captarea sunetului in memoria interna a camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here