Noutati

5 sfaturi pentru a câștiga la pariurile live

Pariurile online merg mână în mână cu live-urile, pentru că poți juca la orice oră și din orice loc te-ai afla, cât timp ai o conexiune la Internet și un dispozitiv mobil ok.

Când mizezi pe meciuri aflate în desfășurare, ai mai multe șanse de câștig în comparație cu pariurile premeci. În primul rând, vezi cum se desfășoară evenimentul sportiv. Dacă te pricepi la sportul pe care joci, ai șanse bune să apreciezi corect ce se va întâmpla în minutele următoare. În al doilea rând, se pot pune foarte multe pariuri pe un singur meci, astfel că îți poți crește rapid o bancă mai mică.

E ușor să te ia valul

În același timp, un asemenea tip de pariu este foarte periculos pentru cei care nu reușesc să se mențină lucizi. Este foarte ușor să te ia valul după trei pariuri pierdute în mai puțin de un sfert de oră. Pe site-urile de specializate găsești mai multe sfaturi de urmat când joci live-uri. Le-am selecționat pe cele mai importante. Poți avea profit în fiecare lună, dacă vei reuși să ții cont de ele.

Nu încep „în ordinea numerelor de pe tricou”, așa cum prezentau comentatorii formațiile de start pe vremuri, ci în ordinea importanței pe care o are fiecare recomandare în economia unei strategii de succes.

  1. Respectă managementul banilor. Dacă nu te abați de la planul de pariere, pericolul să rămâi fără bani în cont este minim. Un model de management lucrează cu mize egale, indiferent de gradul de risc, însă eu îl prefer pe cel care presupune mize procentuale din bugetul total.

Dacă banca nu este mare, ca să crești rapid trebuie să riști mai mult. Este recomandată o miză maximă de 10% din bankroll pentru pariurile pe care le creditezi cu cele mai mari șanse de a ieși. Procentul scade direct proporțional cu probabilitatea ca pariul să fie câștigător. Este bine ca acest mod de a paria să fie coroborat cu un buget zilnic pentru pariuri.

De exemplu: ai un buget total de 100 de lei. Pui un prim pariu de 10 lei, pe care îl pierzi. Rămâi cu 90 de lei în cont. Pui un al doilea pariu de 9 lei. Poate rămâi cu 81 de lei. Miza maximă pentru următorul pariu va fi de 8,1 lei. Și tot așa. Dacă nu ești chiar paralel cu sportul pe care pariezi, e imposibil să pierzi toate pariurile pe care le-ai pune până ai ajunge la balanță zero.

În schimb, imaginează-ți că pierzi un prim pariu cu miza de 10 lei și apoi dublezi miza, pentru a recupera ce ai pierdut. Un al doilea pariu necâștigător ți-ar reduce bugetul cu 30%. Nu ar fi o tragedie, dar impactul psihic este puternic și cei mai mulți pariori își pierd controlul și fie pun tot ce le-a mai rămas, fie dublează din nou miza. O spun din proprie experiență. Într-o singură zi am pierdut 500 de lei din câteva pariuri live pe gol marcat, nimerind o serie de meciuri terminate cu 0-0. În concluzie: nu juca la recuperare.

  1. Alege o platformă care se mișcă optim. Casele de pariuri de top au în general platforme foarte bune de pariuri live. Când spun asta, mă refer la rapiditatea cu care este înregistrat pariul după ce dai click pe „Plasează pariu”, la rapiditatea cu care se actualizează cotele după un eveniment important, precum un gol sau un cartonaș roșu, dar și la cât de repede se închide pariul după ce ai dat Cashout.

Pariurile live fac apel la viteza de reacție a pariorului, dar degeaba ai tu viteză de reacție dacă site-ul pe care joci se mișcă foarte încet.

  1. Urmărește meciurile pe care pariezi. Avantajul oferit de pariurile live se anulează în mare măsură dacă nu te uiți la meciul pe care joci. Vezi strategia fiecărui antrenor, spațiile din teren, determinarea echipelor etc. Sunt câțiva operatori pe piața din România, printre care Netbet, care au platforme bune de streaming video live.
  2. Atenție la grafica pentru live-uri! Se întâmplă să ai timp liber la mijlocul zilei, când nu sunt meciuri din competițiile transmise prin streaming video. Te poți distra cu mize mici având ca punct de reper statisticile și reprezentarea grafică a desfășurării jocului. Dacă sunt peste 4 cornere în primele 15 minute, e clar că se joacă pe atac și e probabil să se înscrie minim un gol până la pauză. Am văzut că Winmasters are o grafică interesantă.
  3. Alege casele de pariuri cu cele mai bune oferte. Condiția să poți juca live la orice oră din zi și (aproape) din noapte este ca agenția de pariuri online la care joci să aibă o ofertă bogată, cu meciuri de pe toate continentele. De asemenea, dintr-o ofertă cu cât mai multe opțiuni de pariere, poți găsi un pariu câștigător și în cazul celor mai echilibrate partide.

Atenția la detaliu este foarte importantă și în pariurile sportive. Într-adevăr, totul este un joc, dar este un joc din care poți face și ceva profit.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close