Noutati

6 cele mai bune aplicații Android lite pentru salvarea datelor

Aplicațiile Android lite sunt antidotul pentru aplicațiile de dimensiuni mari, ale căror caracteristici ample pot fi greu de folosit. Google, Facebook și alții au început să ia în serios aplicațiile lite, oferind versiuni care vă permit să vă declanșați experiența aplicației fără a pierde niciuna dintre funcțiile de bază pe care le-ați așteptat. Aici sunt aplicațiile lite pe care trebuie să le descărcați.

Messenger Lite

Messenger Lite
Messenger Lite

Managerul platformei Facebook Messenger a recunoscut recent că aplicația a devenit o dezordine. Echipa intenționează să o eficientizeze în anul următor, dar nu trebuie să așteptați. Puteți obține Messenger Lite din Magazin Play chiar acum. Este sub 10 MB și mult mai rapid decât aplicația obișnuită Messenger. Messenger Lite include toate caracteristicile principale ale serviciului Messenger, cum ar fi apelurile VoIP, mesajele text și chiar și câteva extra-uri cum ar fi autocolante. Nu include toate add-on-urile inutile din aplicația completă, cum ar fi efectele foto și chatbots.

Youtube Go

Youtube Go
Youtube Go

Aplicația standard YouTube este în regulă atunci când doriți să transmiteți în flux un videoclip, dar nu este foarte blând cu datele dvs. Poate fi destul de lent pe telefoanele mai vechi. Din fericire, YouTube Go. Această aplicație este disponibilă numai pentru descărcarea directă în anumite țări, însă puteți obține întotdeauna de la APK Mirror. YouTube Go vă permite să alegeți să vizionați acum un videoclip sau să îl ascultați în așteptare pentru descărcare data viitoare când vă aflați pe Wi-Fi. De asemenea, puteți previzualiza un videoclip înainte de a-ți petrece cei mai buni oculi vizionați-l. Aplicația însăși este mică și ușoară, de asemenea, sub 10 MB.

Facebook Lite

Facebook Lite
Facebook Lite

Facebook este o aplicație foarte lentă, cu tendința de a rupe în moduri enervante. Facebook Lite, pe de altă parte, este raționalizat și rapid. Această aplicație se află în Magazin Play, dar va trebui să o faceți în Statele Unite și în majoritatea celorlalte țări dezvoltate. Merită dificultate deoarece Facebook Lite are probabil cele mai multe sau toate caracteristicile de care aveți nevoie și este sub 2 MB. Puteți utiliza această aplicație pentru a vă verifica feedul, a comenta cu privire la postări, pentru a primi notificări, pentru a distribui conținut și pentru a vă oferi mai multe informații. Aplicația completă include lucruri pe care probabil că nu aveți nevoie de pe Facebook, cum ar fi jocuri sociale și copie de rezervă pentru fotografii.

Maps Go

Maps Go
Maps Go

Hărțile Google au date de vârf din domeniu, însă aplicația Hărți poate fi folosită datorită tuturor funcțiilor pe care le include Google. Dacă trebuie doar să ajungeți de la punctul A la punctul B fără a utiliza o cantitate de date, încercați Maps Go. Maps Go are date de transport public, direcții, puncte de interes și multe altele. Cel mai tare lucru despre această aplicație este că nu este o aplicație obișnuită pentru Android. Este o aplicație web progresivă, așa că se redă utilizând motorul Chrome, dar arată și funcționează ca o aplicație nativă. Înregistrarea Maps Go în Magazinul Play vă permite să „instalați” imediat pictograma pe ecranul de întâmpinare, dar tot ce trebuie să faceți este să accesați această adresă URL din Chrome pe telefon și să adăugați o comandă rapidă pe ecranul de pornire. Dacă preferați Magazin Play, există o versiune beta care vă va oferi probabil acces.

Twitter Lite

Twitter Lite
Twitter Lite

Doar derularea prin feed-ul dvs. în aplicația Twitter utilizează o mulțime de date și provoacă stutter pe telefoane mai lent. Acest lucru se datorează faptului că aplicația încarcă mass-media de la fiecare tweet pe măsură ce defilați. Twitter Lite este mai blândă cu datele dvs. și poate fi o experiență mai puțin frenetică, deoarece încarcă numai mass-media pe care doriți să o vedeți. Puteți să tweet, să verificați notificările și toate celelalte funcții de bază Twitter. Este de dimensiuni mai mici de 3 MB și include un mod de economisire a datelor pentru a menține utilizarea dvs. scăzută. Această aplicație se află în Magazin Play, dar nu este disponibilă în majoritatea țărilor. Este totuși pe APK Mirror.

Files Go

Files Go
Files Go

După ce ați folosit Android pentru orice perioadă de timp, probabil că veți genera unele dezordini. Fișierele descărcate, cache-ul nefolosit și aplicațiile vechi consumă prețiosul spațiu de stocare. Aveți posibilitatea să utilizați managerul de fișiere pentru a recupera un anumit spațiu, dar fișierele de la Google fac mai bine treaba. Trebuie doar să instalați și să verificați feedul principal pentru a obține spațiu înapoi. Acesta vă va îndrepta către fișierele și cache-urile pe care le puteți șterge și chiar monitorizează aplicațiile pe care nu le-ați utilizat mult timp. Aplicația oferă opțiunea de a muta fișiere pe cardul SD în loc să le ștergeți, dar numai dacă telefonul are de fapt o cartelă. Nu este un manager de fișiere „complet”, dar puteți naviga în spațiul de stocare după tipul fișierului pentru a împărți fișiere vechi. Este în Magazin Play și disponibil pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close