Cum să-ți transformi iPhone-ul într-o telecomandă inteligentă

0
33
Cum sa-ti transformi telefonul intr-o telecomanda
Cum sa-ti transformi telefonul intr-o telecomanda

Cu toții ne-am aflat în momentul când nu aveam telecomanda în apropiere însă telefonul era la îndemână. Așa că astăzi veți învăța cum să transformați iPhone-ul într-o telecomandă inteligentă.

Pasul 1 – Instalați aplicația JustABlip din iOS App Store.

Samsung Smart TV trebuie să fie conectat pe aceeași rețea Wi-Fi cu iPhone-ul dvs., pentru ca aplicația remote să se conecteze. Dacă televizorul nu este conectat la rețea, accesați Meniu -> Rețea -> Setări de rețea de pe televizor pentru a vă conecta.

În JustABlip, selectați „Find TV” din partea de jos și aplicația va detecta automat toate televizoarele compatibile conectate la aceeași rețea Wi-Fi. Televizorul dvs. trebuie să fie pornit pentru ca aplicația să se conecteze – din păcate, JustABlip nu poate (în prezent) porni un televizor.

Selectați „connect” și pe ecranul televizorului va apărea o notificare:

După ce selectați „Permiteți”, JustABlip va putea controla Samsung TV Smart. Dacă întâmpinați probleme în care televizorul dvs. refuză accesul la dispozitiv, accesați Meniu -> Rețea -> Toate setările de distribuire și permiteți accesul la JustABlip de acolo

Pasul 3 – Adăugați Widget-ul

Ceea ce face ca această aplicație să fie cu adevărat utilă este capacitatea de a o utiliza ca widget pentru Centrul de notificare. Scoateți Centrul de notificare, selectați „Today” și apăsați „Edit” în partea de jos a ecranului. În secțiunea următoare, selectați pictograma verde + de lângă JustABlip pentru a adăuga widget-ul la Centrul de notificare. Puteți să mutați widgetul în sus sau în jos în listă folosind cele trei linii orizontale spre dreapta. Atingeți „Done” când este gata.

Widget-ul vă permite să modificați canalul și volumul. Dar pentru toate celelalte adăugări, cum ar fi canalele preferate, tastatura numerică și multe altele, va trebui să plătiți 4,99 USD. Dar chiar și fără, toate aceste opțiuni sunt disponibile prin aplicația gratuită.

Pasul 4 – Personalizare

Există un confort fără egal prin care vă veți putea controla televizorul fără a fi nevoie să căutați telecomanda (care este întotdeauna pierdută) sau fără să vă faceți griji cu privire la înlocuirea bateriilor. Dacă doriți să adăugați sau să eliminați funcții pe interfața telecomenzii, puteți face acest lucru selectând „Customize” și adăugând, eliminând sau reordonând comenzile.

Credeți că JustABlip ar putea înlocui cu adevărat nevoia unei telecomenzi? Spuneți-ne părerea în secțiunea de comentarii de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here