Cu succesul continuu al Nintendo Swithc, nu este o surpriză faptul că vedem o mulțime de periferice pentru consola. De fapt, este ceva ce Nintendo se bazează pe extinderea duratei sale de viață.

Ceea ce nu a planificat compania bazată pe Kyoto este un adaptor USB care vă permite să utilizați un controler PS4 cu Nintendo Switch. Producătorul de accesorii 8bitdo a lansat adaptorul USB wireless 8Bitdo, care vă permite doar acest lucru.

În plus față de DualShock 4, adaptorul USB wireless 8Bitdo acceptă Controller-ul DualShock 3, Controller-ul Wii, controlerul Wii U Pro și controlerul Nintendo Pro.

În plus, puteți utiliza adaptorul USB wireless 8Bitdo cu dispozitive Windows, Mac, Android TV, Raspberry Pi și Retrofreak, ceea ce înseamnă că aveți mai multe moduri de a utiliza controlerele existente pe mai multe platforme, chiar dacă nu dețineți un Nintendo Switch.

Deși am fi bănuit că adaptorul USB 8Bitdo Wireless va vedea cel mai mult de la cineva care are accesorii pentru Wii și Wii U care pot fi acum utilizate pe comutatorul Nintendo.

Adaptorul wireless USB 8Bitdo este de 20 $ și este disponibil pe Amazon în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.