A aparut un nou trailer pentru Game of Thrones sezonul 7: Iarna este aici!

0
158

A aparut un nou trailer pentru Game of Thrones, unul dintre cele mai populare si mai vizonate seriale din lume, ajungand pana acum la 6 sezoane. Se incadreaza in genurile Aventura, Drama si Fantezie, iar daca nu l-ati vazut pana acum sau aveti nevoie de o recomandare, va asigur ca este serialul perfect.

Primul episod din Game of Thrones a fost lansat pe data de 17 Aprilie 2011, fiecare dintre cele 6 sezoane disponbile avand nu mai mult de 10 episoade. Cele 6 sezoane s-au intins pana la data de 26 iunie 2016, adica acum aproximativ un an, de atunci anunantandu-se cel de-al 7-lea sezon, asteptat cu nerabdare de toti fanii.

Prin urmare, urmatorul sezon din Game of Thrones va avea premiera pe data de 16 iulie a acestui an, anuntandu-se un sezon plin de actiune si de aventura. Va fi insotit de catre sloganul „The Great War is Here” si ne putem astepta la ceva cu mult peste ce ati vazut pana acum, avand in vedere si intarzierile de cateva luni.

Mai mult, acum ceva timp, actrita care o interpreteaza pe Arya Stark, Maisie Williams, a marturisit faptul ca nimic nu-i poate pregati pe fani pentru ceea ce va urma in sezonul 7. Acestea au fost spuse pe contul personal de twitter, dupa ce a citit scenariul in cauza. Totusi, exista si o dezamagire, si anume, urmatorul sezon nu va mai avea 10 episoade cum v-ati obisnuit, ci doar 7.

Pana la lansarea oficiala a sezonului, HBO a lansat un trailer descriptiv pentru Game of Thrones, trailer dominat in mare parte de actiune dupa cum cu siguranta va asteptati. A fost lansat chiar ieri si il puteti vedea putin mai jos.

Deci, actiune este din plin si cu siguranta plot-ul va fi si el mai interesant. Nu cred ca cei de la HBO ar intarzia cateva luni bune si ar reduce numarului de episoade din sezon doar pentru ceva banal. Deci, fiti pe faza.