Telefoane

Această aplicaţie te conectează cu utilizatori a căror baterie este pe terminate

Suntem atât de dependenți de telefoanele noastre, încât pur și simplu nu putem întelege ideea că nu le putem folosi suficient din cauza bateriei. De aceea ne încărcăm în mod constant dispozitivele, asigurându-ne că au suficientă energie necesară cât pentru a trece peste zi.

Dar cine a spus că bateria pe terminate nu poate fi o experiență distractivă, mai ales dacă nu aveți la îndemână un încărcător sau o baterie externă? Acesta este momentul în care aplicațita Die With Me pentru iPhone și Android vă vine la îndemână.

Die With Me funcționează numai dacă bateria telefonului scade sub 5%.

Asta înseamnă că aplicația vă conectează cu persoane aflate în aceeași situație, care încearcă să-și omoare plictiseala în timp ce bateriile lor se epuizează. De asemenea, înseamnă că nu puteți utiliza aplicația decât dacă indicatorul bateriei arată o încărcare de 5% sau mai puțin, ceea ce face ca acest concept de chat să fie unic.

Această invenție ne mai poate ajuta și să identificăm dacă telefoanele noastre au probleme cu bateria. Cu ajutorul ei putem vedea dacă nivelul de energie reușește să scadă până la 0%. Dacă nu putem ajunge sub 5%, atunci ar putea fi ceva în neregulă cu ea.

Subiectul a fost discutat pe multe comunități online, în special Reddit. Acolo utilizatorii și-au exprimat părerile, majoritatea fiind pozitive. Declarațiile se referă în mare parte la distracția pe care o poate oferi aplicația când bateria este pe terminate.

Știți momentul acela stresant când nu realizați faptul că nivelul energiei a scăzut sub limită și sunteți limitați de găsirea unei metode de aprovizionare rapidă? Ei bine aceste situații sunt înlăturate și înlocuite cu un moment de amuzament în care comunicați cu o peroană aflată în aceeași ipostază.

Sperăm să vă placă această funcție și să o testați. Adrenalina impusă de procentajul foarte mic ce scade din ce în ce mai rapid în combinație cu persoanele aleatorii întalnite și discuțiile presate de timp, vă pot face să vă distrați mai multe decât cu restul de 95% din baterie.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close