Acer lanseaza un monitor futuristic cu senzori pentru miscarea ochilor

0
539
Predator Z271UV,

Acer lanseaza modelul Predator Z271UV, un model foarte bun in ceea ce priveste performanta si totodata foarte avansat. Acesta s-ar dori sa fie o versiunea putin mai accesibila a monitorului de gaming Predator X27, care va aparea peste cateva luni. Design-ul  se doreste a fi unul curbat, care sa ofere maximul de experienta utilizatorului, sa raspunda intr-un timp scurt si sa aiba o frecventa inalta.

Monitorul Z271UV are diagonala de 27 inch, cu rezolutia 2560 x 1440 px, un contrast de 1000:1 si unghiuri foarte bune de vizualizare, de la 170 de grade in estimativ orice directie. Imaginile afisate au frecventa de 144 Hz si se poate face overclocking pana la 165 Hz. Acesta beneficiaza si de tehnologii avansate pentru gaming precum G-Sync de la Nvidia care are rolul de a sincroniza framerate-ul din jocuri cu frecventa monitorului.

De asemenea, Predator Z271UV vine si cu Ultra-Low Motion Blur (ULMB) pentru a oferi imagini cat mai clare si mai putin suparatoare la vedere. Totusi, piesa de rezistenta vine de la senzorul pentru miscarea ochilor Tobii Eye-Tracker, care a fost implementat in partea de jos a monitorului.

Acesta monitorizeaza privirea utilizatorului in timpul unor jocuri, ca mai apoi, sa ofera tot acestora posiblitatea de a realiza aceste actiuni doar printr-o miscare de privire. Nu este nevoie sa va folositi de mouse sau tastatura. Mentioneaz ca acest senzor functioneaza doar in jocurile si aplicatiile care ofera suprot tehnologiei respective.

Ca sa va mai detaliez putin mult asteptatul Predator, inaltimea acestuia poate fi modificata cu pana la 12 centimetri, beneficiaza de un port HDMI, unul DisplayPort 2.1 si un hub USB 3.0 care are patru porturi. In concluzie, Acer s-a pus bine pe treaba, monitorul fiind unul foarte performant. Cu toate acestea, nu se stiu inca detalii in legatura cu data de lansare si cu pretul acesteia. Speram insa sa fie cat mai accesibil si sa se lanseze cat mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here