Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Ştiu că este prea devreme să vorbim despre Samsung Galaxy S9 dar după cum scrie un raport găsit pe un alt site IT, au fost dezvăluite noi informaţii cu privire la Galaxy S9.

De curând a fost înscris în GeekBench, un nou telefon de la Samsung ce are specificaţii de top (poză mai jos). Această imagine, potrivit mai multor surse ar fi pentru S9.

Noul smartphone de la Samsung şi are specificaţii de top, ar urma să aibă sistemul de operare Android 7.1.2, Qualcomm de 1.77 GHz şi memorie RAM de 4GB.

Totuşi judecând puţin după sistemul de operare şi processor cel mai probabil va fi vorba despre un alt telefon sau chiar Note 8. Alte site-uri de IT vorbesc despre faptul că ar putea fi vorba de o variantă Mini a modelului Galaxy S sau de o ediţie Liţe.

Pe lângă SM-G9600, care cel mai probabil va fi lansat anul acesta şi este vorba despre un smartphone de ediţie limitată, va mai fi lansat şi SM-G9650.

SM-G9650 este înscris în GeekBench şi este tot de la Samsung şi are tot aşa, caracteristici chiar mai demne pentru un S9, acesta are un procesor Snapdragon 845 şi după cum spun analişti acesta ar putea fi următorul S9.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.