Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

Tot anul a fost tinut un sondaj de site-ul GSM Arena pentru a se afla care este telefonul anului 2016. Site-ul este foarte bine cunoscut de catre utilizatori iar pe acesta au avut loc foarte multe sondaje ce au dat rezultate bune si chiar în concomitent cu cele trimise si de alte site-uri specializate.

GSM Arena ne-a dezvaluit care este telefonul anului 2016, pentru a se afla acesta au avut loc mai multe sondaje pe site, iPhone 7 a cazut pe locul 2 în acest top iar diferenta între locul unu si doi este foarte mare.

Dupa cum vedeti cu o cota de 41% este Samsung Galaxy S7, acest telefon fiind cel de pe primul loc în acest top, deci telefonul anului conform cunoscutului site GSM Arena.

Surpriza este una mare, mai ales dupa ce Note 7 a prezentat pentru Samsung un insucces, probabil cel mai mare al companiei si unul dintre cele mai mari din istoria telefoanelor mobile.

În top Samsung Galaxy S7 este urmat de catre iPhone 7, la o distanta destul de mare, telefonul celor de la Apple este si el urmat la rândul lui de catre Sony Xperia XZ si noul Google Pixel. HTC 10, Xiaomi Mi 5s si Huawei P9 au încheiat topul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.