NoutatiStiinta

Aceste căști gigantate îți masează urechile

Astăzi, în ciudățenile Kickstarter, întâlniți Nirvana, o pereche de căsti supradimensionată, care este destinată masajului urechii. Cupele conțin mai mulți pini rotunzi, care se mișcă înăuntru și în afară pentru a vă masa urechea și, după cum afirmă compania, stimulează nervul vag pentru anxietate și un somn mai bun.

Purtabilele par să aibă puține controale asupra acestora. Există un buton pentru mutarea mecanică a plăcuței de sus în jos pentru a regla potrivirea, controlul volumului (deși nu există nici o mențiune despre motivul pentru care există și ce controlează volumul), un buton de alimentare și o modalitate de a alege între cele patru diferite moduri: stres, anxietate și oboseală, gestionarea nivelurilor de cortizol și promovarea unui somn mai bun. Ideea este că prin acele de masaj care caracterizează diferite puncte ale urechii, nervul vagus va fi stimulat, ducând la orice număr de beneficii pozitive pentru sănătate. (Este de remarcat faptul că nervul vag poate fi stimulat în mod natural, pur și simplu prin respirație profundă și yoga).

Acupressura ar trebui să fie o experiență relaxantă și totul despre acest headset pare … opusul acestui fapt. Este voluminoasă! Trebuie să fie greu de purtat! Ele arată că cineva îl poartă în pat, dar care va pune în mod esențial o cască pentru a adormi ușor! De asemenea, face zgomot – atât de mult zgomot! Într-un video demo, ascuns în mijlocul paginii Kickstarter, Nirvana este pornit și nu există doar un bruiaj foarte vizibilă, ci un sunet sonor de clic-coborâre pe măsură ce pinii de acupressură rotunzi alunecă și ies din cupe. Poate sunetul va acționa ca o experiență ASMR? Sau poate veți simți zgomote puternice în urechile voastre, pe măsură ce pinii se vor îndepărta de voi. Nu mi se pare foarte zen.

Dacă există un lucru pe care l-am învățat despre tehnologia purtabilă, este că nu contează ce beneficii sunt dacă ar părea prost pe corpul tău. Poate că acesta este motivul pentru care a doua iterație a Google Glass a fost retrogradată în fabrici, în timp ce noii ochelari inteligenți Intel Vaunt sunt mai promițători pentru utilizarea zilnică. Chiar și ca un călător frecvent, nu am văzut niciodată perna revigorată de Ostrich în viața reală, ceea ce pare a fi mult mai puțin teribil decât versiunea originală.

Ca orice Kickstarter, este avertismentul cumpărătorului. Dar dacă simțiți că un dispozitiv uriaș de acupressură auriculară este exact ceea ce a lipsit din viața dumneavoastră, prețul de pornire Nirvana este de 179 dolari, cu o dată estimată de livrare din august 2018.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close