Acestea sunt primele casti Google

0
588
casti google

Probabil este prima oara cand auziti ceva detalii despre casti Google, cu toate ca este foarte probabil ca in curand sa le intalnim si in magazine. Daca este asa, ei bine va inteleg, deoarece compania nu a dat informatii concrete sau clare in ceea ce priveste aceste produse. Cu toate acestea, perechea de casti pe care o puteti vedea in imaginea de mai sus a trecut recent certificarea FCC si vor ajunge in curand in magazine.

Pentru cei care cred ca este o gluma a vreo unui utilizator plictisit, ei bine, FCC este o autoritate din America a carui rol este sa se ocupe de certificarea produselor electronice inainte ca acestea sa ajunga pe piata.

Google a intrat pe piata hardware-lui acum ceva timp, venind cu o serie de produse interesante precum telefoanele Pixel, boxa Google Home, stick-ul Chromecast si multe altele. De data aceasta vor tinti si spre domeniul castilor fara a da insa informatii precise. Totusi, din cate ne putem da seama din imaginea de mai sus, castile au un design modern si elegant, par a fi de tip on-ear cu conectivitate prin Bluetooth. Dupa cum puteti vedea pe acea casca, este prezent un logo Google care ar putea fi de asemenea sensibil la atingere.

Acestea s-ar putea incarca prin intermediul unui cablu micro USB si ar putea functiona atat cu fir cat si fara. Conform surselor, numele de cod al castilor este GID5B si ar putea avea de asemenea un microfon performant. In prezent nu se stiu detalii in legatura cu data de lansare sau cu un pret macar intuitiv al acestora, insa am o presupunere cum ca vor fi foarte accesibile. In legatura cu autonomia bateriei, este de 600mAh, insa nu putem da inca niciun detaliu in legatura cu timpul prestat. Acestea fiind spuse, ramane de vazut cum va gestiona Google acest produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here