Samsung-galaxy-s7
Samsung-galaxy-s7
Android 7.0 este ultima versiune de android în acest moment, acesta este capabil să ne mărească performanta considerabil, principalele efecte această versiune de android le va avea la viteza de operare şi la autonomia dispozitivului nostru.

Samsung a făcut public lista cu telefoanele mobile din gama lor ce vor primi noul update cu Android 7.0. Până acum ştim că Samsung Galaxy S7 şi Edge au primit deja acest update însă acum ştim că şi următoarele telefoane vor primi:

Samsung a anunţat că aceste telefoane vor primi update-ul în prima parte a anului 2017, şi nu este exclus ca să vedem update-uri şi pe telefoane precum Galaxy A5 şi Galaxy Note4, dar acest lucru încă nu este confirmat 100%, ci doar ca fapt că nu este exclus.

Versiune de 7.0 pentru Android aduce o experienţă mai bună pentru utilizator, venind cu un nou design pentru notificări şi setări şi promite să crească autonomia telefoanelor, dar şi cu alte funcţii cum ar fii Mulţi Window, Performance Mode, Samsung Pass sau Always On Display.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.