Acum poți cumpăra bilete la film prin Google Assistant

0
32

Google a colaborat cu Fandango pentru a oferi bilete de filmprin intermediul propriului său asistent. Pentru a cumpăra bilete, spuneți „buy tickets” sau puteți spune „Google, get me tickets for…” cu numele filmului pe care doriți să-l vedeți. Dacă nu sunteți sigur ce doriți să vedeți, spuneți „showtimes near me”, iar Google va aduce o selecție de filme care vor fi afișate în teatrele situate din apropierea dvs. Puteți afla mai multe despre un film, întrebând „cwho stars in it?” Sau „show me the trailer”.

De asemenea, puteți cumpăra bilete pentru filmele ce sunt pe cale să apară.

De la data de 4 mai, cunoscută și sub numele de Ziua Star Wars, Google are de asemenea o vânzare masivă în Magazinul Google Play. Există pachete de vânzări pe aplicații, inclusiv Star Wars: Galaxy of Heroes, Star Wars: Commander, Star Wars: Force Arena, LINE: Disney Tsum Tsum, Disney Emoji Blitz, Star Wars: Knights of the Old Republic și Star Wars Pinball 6. Există și reduceri pentru audiobook-uri, cărți electronice și cărți de benzi desenate.

Google are, de asemenea, un Easter egg (surpriză ascunsă) pentru fanii Star Wars: dacă îi spuneți asistentului Google „May the 4th be with you”, va striga la tine în Shyriiwook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here