Acum puteți controla GarageBand cu fața pe iPhone X

0
13

Apple a împins astăzi mai multe actualizări la software-ul său de creare de muzică GarageBand astăzi, în urma anunțurilor bazate pe educație, inclusiv un iPad mai ieftin și un nou stilou Crayon.

O nouă caracteristică ce utilizează urmărirea feței pe iPhone X

Există o nouă caracteristică interesantă care utilizează caracteristicile camerei TrueDepth și caracteristicile de urmărire a feței ale iPhone-ului X. Dacă aveți telefonul Apple, veți putea să folosiți fața pentru a controla efectele și synth-urile, fără mâini. Da, GarageBand vă va citi expresiile faciale și le va traduce în controalele instrumentului. Dacă este disponibil pentru utilizarea pe un instrument sau pe un efect, va apărea o pictogramă cu fața mică a zâmbetului. Parametrii care pot fi ajustați sunt blocați și nu pot fi personalizați, dar există câteva opțiuni de distracție. De exemplu, zâmbind / deschizând gura afectează vibrato-ul pianului și îl susține.

Acest lucru ar putea părea înșelător (și ar putea fi ușor folosit ca atare), dar îl văd și ca pe un pas interesant în explorarea accesibilității în producția de muzică, la fel ca și controlerul MIDI hands-free Jamboxx. Personal, probabil că voi încerca să găsesc un LFO pe care să-l pot controla cu fața și să încerc să nu mă prăbușesc într-o stare de chicotieli când deschiderea gurii mele produce vibrații modulate.

În conformitate cu inițiativele Apple bazate pe școală este un nou pachet de sunet descărcat „Toy Box” pentru GarageBand. Apple îl numește un pachet eșantion „educativ” și vine cu o serie de efecte sonore, inclusiv animale, vehicule și voci care numără până la 10 în diferite limbi.

Există, de asemenea, un nou efect modern wah guitar stompbox. (Un wah stompbox este ceea ce este cunoscut sub numele de pedală de chitara „clasică”, creând un efect pe care oamenii îl asociază cu chitariștii de rock.) GarageBand oferă deja zeci de pedale diferite, incluzând distorsiuni și wah, asa că este doar un plus pentru a o adaugă la aplicațiile tale.