Telefoane

AirPods 3 ar putea fi lansate anul acesta cu o surpriza din partea Apple

AirPods 3 de la Apple ar putea fi lansate chiar anul acesta cu o surpriza in ceea ce priveste tehnologia din partea lui Apple. Relateaza BETIT.RO

Potrivit unui raport lansat de catre DigiTimes, specialistii au sugerat ca in anul acesta va fi lansata inca o pereche de casti de la Apple, aceasta venind cu un plus urias, in urma acestui anunt a aparut un val de entuziasm din partea fanilor Apple, fara a se pune problema ca AirPods 3 vine la scurt timp dupa a doua generatie.

AirPods 3 va avea caracteristici impresionante

Luxshare Precision si Inventec, două companii din China si Taiwan vor lucra la noile casti AirPods si vor introduce o tehnologie foarte importanta, este vorba despre un sistem de anulare a sunetului exterior.

Pe langa faptul ca aceste casti vor avea un sistem de anulare a sunetului exterior, o caracteristica foarte importanta, AirPods 3 vor fi rezistente la apa, vor avea un sistem de monitorizare cardiaca si nu in ultimul rand vom avea si o noutate pe partea de autonomie, este vorba despre incarcare completa in doar 15 minute.

Deocamdata acestea sunt zvonuri si nu este nimic confirmat de catre Apple, insa este posibil sa vedem aceste casti cu caracteristicile enumerate mai sus anul acesta la lansarea unui nou smartphone Apple.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close