NoutatiStiinta

Alexa de la Amazon va oferi răspunsuri personalizate

Oricine poate programa acum răspunsurile Alexa personalizate fără a-i codifica cunoștințele

Amazon introduce un nou mod de a crea competențe Alexa, fără a fi nevoie de codificare sau abilități de tehnologie. Skills Blueprints de la Alexa va permite gospodăriei obișnuite să personalizeze o varietate de întrebări, cu răspunsuri personalizate separate de rutină. Ideea este aceea de a face foarte ușor pentru oricine să creeze o abilitate sau o întrebare / răspuns care să ruleze doar pe dispozitivele lor Alexa. Acesta ar putea fi un raspuns personalizat în glumă la o întrebare Alexa cum ar fi „cine este cel mai bun tată din lume?”, abilitatea Alexei de a oferi un set de instrucțiuni pentru îngrijitorul de animale sau pentru copii, sau un ”roast” pentru tatăl vitreg.

Nu aveți nevoie de abilități de construire a experienței sau codificare pentru a începe. Familia mea a creat abilitățile noastre de glumă într-o chestiune de câteva minute.

                                                 spune Steve Rabuchin, Amazon Alexa VP

Amazon furnizează un set de șabloane pentru a permite oricui să creeze aceste abilități și întrebări / răspunsuri personalizate. Șabloanele includ întrebări și răspunsuri personalizate, răspunsuri create pentru oaspeții casei, jocuri trivia, glume și chiar povestiri scurte, care ar putea fi deosebit de utile pentru povestirile de la culcare atunci când un părinte lucrează departe de casă. Aceasta este o mare varietate de șabloane aplicabile multor tipuri de gospodării

Întrebările personalizate și răspunsurile vor fi, probabil, cea mai interesantă caracteristică pentru utilizatorii Alexa, deoarece acum aveți abilitatea de a face pe Alexa să spună ceea ce doriți într-un răspuns la o întrebare personalizată. Asta va deschide Alexa până la câteva răspunsuri joviale, dar și posibilitatea abuzului. Aceste răspunsuri personalizate sunt limitate la contul Amazon asociat cu dispozitivul Alexa, dar acest lucru nu va împiedica utilizatorii să-și trimită clipuri video personalizate amuzante de răspuns Alexa în următoarele săptămâni.

Alexa Skill Blueprints va fi disponibil inițial în SUA astăzi, iar proprietarii Echo pot începe să creeze răspunsuri personalizate cu șabloanele disponibile pe site-ul Alexa al Amazonului.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close