NoutatiReviewStiinta

Amazfit Bip cu senzor ritm cardiac lansat în SUA pentru $99.99

Amazfit Bip vine cu un afișaj Always-On, rating IP 68, senzor ritm cardiac și multe altele

Amazfit este lansat în Statele Unite pentru prețul de $99.99 și vine cu un afișaj Always-On, rating IP 68, senzor ritm cardiac și multe altele. Este disponibil în opțiunile de culoare Onyx Black, Cinnabar Red, White Cloud și Kokoda Green.

Xiaomi lansează noul smartwatch sub brandul Amazfit

Huami care este deținut de Xiaomi lansează pe piață un nou smartwatch numit Amazfit Bip, sub brandul Amazfit. Amazfit Bip este listat pe site-ul companiei din Statele Unite pentru prețul de $99.99 în opțiunile de culori precizate mai sus.

Dispune de o bandă de ceas standard de 20mm. Smartwatchul cântărește 31 de grame și poate fi asociat unui smartphone prin aplicația Mi Fit, disponibilă pentru Apple iOS și Google Android.

Ceasul beneficiază de un afișaj color de 1.28 inch, reflectorizant, cu o acoperire din sticlă Gorila Corning de 2.5 G pentru o protecție suplimentară.

Smartwatch-ul poate fi folosit 30 de zile doar dintr-o încărcare

Se spune că bateria de 190 mAh Li-Polymer oferă peste 30 de zile de viață doar dintr-o singură încărcare. Utilizatorii Amazfit Bip pot alege din diferite aplicații preinstalate pentru a accesa buletinele meteo locale, alarmele, busola, timer-ul, trecerea zilnică a statutului, inclusiv frecvența cardiacă și opțiunile de urmărire sportivă pe ecran.

Amazfit Bip este livrat cu accelerometru cu 3 axe pentru activități, sport și urmărirea somnului. Poate urmări trasee, ciclism, etc, oferind statistici detaliate. Acesta beneficiază de avantajele hărtilor GPS pentru a urmări timpul, viteza, ritmul, altitudinea, zona de ritm cardiac și caloriile arse. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza ora, data, pașii, vremea, statisticile sportive și multe altele pe ecran. Se livrează cu senzor de frecvență cardiacă PPG.

Smartwatch-ul oferă utilizatorilor acces la informații detaliate pentru urmărirea somnului, cum ar fi: durata, somnul profund și ușor, impreună cu timpii treji. Alte caracteristici ale ceasului includ GPS, barometru și senzor geomagnetic. Poate primi mail-uri, mesaje text, apeluri și notificări de aplicații pentru Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, Snap, Slack, etc.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close