SonyTelefoane

Android 7.0 Nougat (Nuga): Totul despre noile caracteristici

Google a anuntat in cele din urma numele de cod al versiunii de Android 7.0: De la Android N este Android Nougat. Până în prezent, pseudonimul viitoarea versiune Android principal a fost cunoscut doar prima literă, acum Google a ridicat secretul. Toate versiunile Android majore transporta un pseudonim numele de deserturi. În al treilea trimestru 2016 Google vrea să fi terminat de lucru pe Android Nougat.

Performanta

Android 7.0 Nougat grafica API Vulcan, care creste in special performanta grafica. Performanta creste partial cu 600 la suta in testele benchmark, comparativ cu versiunile anterioare. Galaxy S7 functioneaza deja cu API Vulcan, fapt ce o sa-i confere un benchmark cu o performanta ridicata.

Securitate

Are o securitate foarte mare si mai bine imbunatatatita. Chrome browser-ul implicit Google avertizeaza impotriva site-urilor nesigure sau descarcari infectate cu virus. De asemenea verifica Google Apps in propriul nostru Magazin Play, daca acestea contin software rau intentionat.

Productivitate

In Android 7.0 pueti acum comuta intre butonul ”Aplicatii recente” intre doua aplicatii in cea mai simpla metoda. De asemenea, multi-tasking si multi-fereastra au fost imbunatatite.

Android 7.0 Nougat vine in versiunea de previzualizare pentru urmatoarele dispozitive :

  • Nexus 5X
  • Nexus 6
  • Nexus 6P
  • Nexus 9 (LTE)
  • Sony Xperia Z3

Android 7.0 Nougat : Cu suport pentru multi-fereastra

Principala noutate a Android Nougat este suportul multi-fereastră. Două aplicații pot fi deschise simultan si pot fi folosite pe un ecran. Utilizatorul poate specifica, de asemenea, cât de mult spațiu fiecare dintre cele două aplicații pot ocupa pe afișaj. Similar cu iOS poate fi folosit de exemplu, într-o formă redusă a unui player video pentru a reda un film în timp ce este afișat în fundal a browser-ului.

Android 7.0 introduce functia ”Data Saver”

Aceasta caracteristica ajuta utilizatorii in identificarea mai precisa a datelor mobile, cat consuma o aplicatie de pe smartphone sau cat trafic de internet au consumat.

„Data Server” este un nou serviciu de sistem Android, care poate fi activat în setările de Android Nougat. După activare, aplicațiile nu pot transmite date chiar mai mult în fundal și va primi, de asemenea, de la comanda de sistem, chiar și pentru a trimite cât mai puține date, atunci când sunt utilizate în prim-plan. Despre o listă albă, utilizatorul poate specifica și aplicațiile care nu trebuie să le respecte restricțiile.

Android 7.0 Nougat : Notificari imbunatatite

Cu Android Nougat dezvoltatorii Google, au de asemenea, alerte(notificari) revizuite. Scopul este de a accelera utilizarea de alerte si de a le simplifica. Asa ca Android Nougat poate acum primi notificari invecinate grupate si poate arata mai multe notificari impreuna. Utilizatorul poate ascunde apoi in grup sau arhiva.

O alta caracteristica noua este abilitatea de a raspunde la mesajele text primite SMS direct din notificare. In plus dezvoltatorii au revizuit, de asemenea, aspectul notificarilor.

Android 7.0 Nougat: Multe alte modificari mici

Google revizuit în Android 7.0, setările rapide (Setări rapide) care apar atunci când glisati tampoane din bara din partea de sus a ecranului în jos. Aici exista mai mult spatiu pentru placi individuale. Utilizatorul poate specifica, de asemenea, mai usor ce elemente ce elemnte ar trebui sa apara in zona.

Android 7.0 ofera sprijin pentru 100 de limbi, functii de inregistrare TV, suport pentru Java 8,  caracteristici lingvistice și o caracteristică care face mai ușor pentru a bloca numere. Printre altele un plus ar fi viteza de pornire a Android-ului, acesta ruland mai rapid fata de versiunile anterioare de Android.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close