NoutatiTelefoane

Android 9.0 P este in lucru – Cu ce vine aceasta versiune in exclusivitate

De data aceasta Google ne pregateste ceva bun?

Android 9.0 P este în lucru, această versiune a sistemului de operare ce este destinat telefoanelor inteligente dar şi a ceasurilor smart va veni cu schimbări interesante, după cum scriu unele rapoarte.

Google lucrează la versiunea de android, Android 9.0 P, iar zvonurile despre această versiune nu au întârziat să apară potrivit Phone Arenă, versiunea 9.0 a sistemului de operare se va numi „P (Pistachio Ice Creăm)”.

Softul este conceput să devină cât mai interesant, vor fi schimbări ce vor face utilizatori mai interesaţi de către acest sistem de operare, Google vrea să atragă chiar şi utilizatori iOS către telefoanele ce au Android cu această versiune.

Nouă versiune va avea şi suport pentru telefoanele ce vor avea decupaj în ecran, precum iPhone X, până acum aceste telefoane ce rulează android au întâmpinat probleme în optimizare.

În cazul unui telefon cu decupaj sus, ce foloseşte o versiune Android ce este în momentul acesta pe piaţă, notificările şi alte informaţii vor fi greu de văzut, Google vrea să optimizeze acest lucru cu Android 9.0 P.

În prezent vorbim doar despre un telefon cu un astfel de decupaj, este vorba despre Essential Phone. Totuşi zvonurile spun că şi Huawei pregăteşte un P20 cu un astfel de ecran.

Acestea fiind spuse, aşteptam cu nerăbdare informaţii oficiale sau zvonuri din surse credibile despre această versiune android.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close