AppleNoutatiSmartPhoneTelefoaneTutoriale

Aplicatia care iti transforma telefonul intr-un iPhone X

Daca iti doresti si tu sa ai un iPhone X insa nu iti permite bugetul, atunci nu este nicio problema. In acest articol vei putea vedea o aplicatie destul de interesanta, care iti va transforma telefonul intr-un iPhone X. Bineinteles ca este mai mult pentru amuzament si ca asa ceva nu se poate intampla, insa citeste acest articol pentru a afla despre ce este vorba.

Stim cu totii ca iPhone X este un telefon care se prezinta foarte bine, si sunt sigur ca toti am vrea sa il vedem in realitate. Totusi, asta nu inseamna ca nu ne putem bucura inca de el, sau cel putin de una dintre functiile sale. Dupa cum bine stiti, ecranul noului flagship al celor de la Apple se desfasoara pe toata suprafata telefonului, marginile fiind aproape inexistente.

Ce este mai diferit fata de celelalte telefoane este partea neagra din zona superioara, ceea ce confera device-ului un plus de unicitate.

Prin urmare, daca beneficiezi de un telefon cu Android, te poti bucura de aceasta functie intr-un mod foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci pentru a adauga acest element de design smartphone-ului tau este sa instalezi aceasta aplicatie.

Se numeste „Smartphone upgrader 2017 – Add a notch!” si a devenit celebra foarte rapid, in special datorita review-urilor amuzante. Daca este sa ne referim la functii in sine, aceasta nu face prea multe inafara de cele mentionate mai sus. Totusi, review-urile aplicatiei sunt partea cea mai amuzanta din toata aceasta poveste. Dupa cum puteti vedea si dumneavoastra, unii spun faptul ca iti garanteaza ca telefonul tau se va transforma intr-un iPhone X real, iar altii mentioneaza ca aplicatia nu le-a eliminat si jack-ul de casti sau ca nu le-a adaugat memorie RAM in plus. Ce parerea aveti?

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close