NoutatiPCSoftware

Aplicația Microsoft Mouse Without Borders

Cum poate un mouse să controleze mai multe PC-uri cu aplicația Microsoft Mouse Without Borders?

Aplicația Microsoft Mouse without Borders este un instrument de productivitate, a cărui capacitate este de a lăsa un mouse și tastatură să treacă de la un dispozitiv Windows la altul, merită verificat. Deblochează o versatilitate asemănătoare cu cea a Logitech’s Flow, dar de departe, mult mai ieftină – pentru că este gratuită pentru orice dispozitiv Windows.

Mouse without Borders a fost inițial lansat în 2011, cu mult înainte ca Logitech să debuteze fluxul pieței. Aplicația a revenit miercuri în cadrul Microsoft Garage Wall of Fame, o sărbătoare a aplicațiilor mai mici dezvoltate în cadrul Microsoft.

Mouse without Borders vă permite să utilizați același mouse și tastatură pe mai multe PC-uri. Odată ce deplasați cursorul mouse-ului pe marginea unui ecran, acesta va trece la următorul computer conectat – exact ca și cum ar fi un monitor pasiv, permițându-vă să aduceți PC-uri suplimentare în spațiul de lucru.

Atât flow-ul, cât și mouse-ul fără frontiere vă permit de asemenea să tăiați și să lipiți fișiere pe PC-uri și să tastați pe mai multe PC-uri folosind aceeași tastatură unică. Dar, în timp ce Flow este blocat într-o mică coterie de periferice echipate cu Logitech, Mouse without Borders promite să lucreze cu aproape orice.

Fii sincer, Logitech’s Flow a luat în considerare și aprobarea tastaturii Logitech’s Craft și mouse-ul MX Master 2S. În timp ce rămânem în spatele acestor recenzii, Mouse without Borders servește pentru a sublinia faptul că Flow nu este la fel de exclusivist cum credeți.

Veți vedea acest ecran de mai multe ori, deoarece trebuie să descărcați mouse-ul fără frontiere pe mai multe calculatoare. Dar modul în care răspundeți la această întrebare va fi diferit.

Setup

Chiar și la câțiva ani după debut, aplicația ded 1.3MB, Mouse without Borders, se simte ca o revenire la utilitățile Win32 ale aplicațiilor vechi, mai degrabă decât cele mai lustruite UWP pe care le promovează Microsoft în cadrul Windows 10. Va trebui să introduceți manual cheile de criptare , si asa mai departe. Dar este o aplicație live, a cărei actualizare recentă a fost lansată în ianuarie.

În primul rând, veți avea nevoie de aplicația Windows without Borders în sine, care rulează pe toate de la Windows 7 și de mai sus. Până la patru PC-uri din aceeași rețea pot partaja același mouse și tastatură. Autorul, Truong Do, recomandă ca ambele PC-uri să fie conectate prin intermediul rețelei ethernet, deși wireless funcționează acceptabil în unele cazuri. Evident, va trebui să descărcați și să instalați aplicația pe mai multe calculatoare. Aici devine puțin confuz.

Când se încarcă prima dată Mouse without Borders, aplicația vă va întreba dacă ați descărcat-o pe orice alt dspozitiv. Chiar dacă probabil că ați descărcat programul pe două PC-uri aproximativ în același timp, va trebui să alegeți unul dintre aceste PC-uri și să selectați Nu. Cu toate acestea, dezvăluie numele PC-ului pe care lucrați, precum și un cod de criptare. (Deși nu este esențial, poate doriți să schimbați numele PC-ului în Setări> Sistem> Despre pentru a redenumi o colecție de litere în ceva mai intuitiv.)

Mouseless Borders va genera un cod de criptare pentru a intra manual pe celelalte PC-uri conectate.

În cel de-al doilea PC, va trebui să răspundeți la întrebarea dacă aplicația apare pe orice alt computer. Aici introduceți numele primului PC, precum și codul / parola complexă de criptare pe care a generat-o prima instalare a aplicației. Dacă faceți clic pe Link, va conecta cel de-al doilea PC la PC-ul principal.

La fel ca tehnologia Flow sau tehnologia Smart Switch Microsoft legat de mouse-ul Surface Precision, layout-urile PC pot fi organizate fie vertical, fie unul altuia, ca pe un birou.

Am constatat că oprirea a Windows Defender, activarea Mouse without Borders, apoi reactivarea Defender a funcționat bine. (ZoneAlarm, un alt firewall popular, a permis mouse-ului să lucreze, deși mouse-ul s-a mișcat foarte încet.) Pentru a fi corect, am avut aceleași probleme wireless cu Logitech’s Flow.

Am folosit această imagine pentru a ilustra software-ul Logitech's Flow, dar se aplică și aici: Mouseless Borders vă permite să introduceți mai multe PC-uri într-un spațiu de lucru partajat.

Cum funcționează

Odată conectat, am descoperit că cursorul mouse-ului s-a transferat de la un PC la altul, cu un surprinzător decalaj. A fost ușor să tai și să lipesc texte de la un PC la altul și să copiez fișiere de până la 100MB în dimensiune – acum, 100MB este o limită dificilă, din păcate. Puteți face chiar și trucuri, cum ar fi blocarea tuturor PC-urilor simultan, sau virtualizarea unei configurații de tastatură-video-mouse, astfel încât intrarea mouse-ului și a tastaturii să fie duplicată exact pe mai multe PC-uri. Din nou, să fie clar – Mouse without Borders funcționează cu mouse și tastaturi – atât.

Ecranul principal al mouse-ului fără frontiere. Aici puteți genera un nou paravan, aliniați PC-urile și multe altele. Rețineți că puteți, de asemenea, să reinițializați experiența de configurare. Conectarea și deconectarea PC-urilor cu Mouse without Borders este la fel de ușor ca și click pe caseta de selectare.

Anumite situații, cum ar fi ferestrele Desktop remote sau alte mașini virtuale, pot confunda aplicația. Și, din păcate, nu puteți copia și lipi mai multe fișiere, decât dacă sunt comprimate într-un singur fișier care este mai mic de 100 MB.

Atunci când este setat corect, Mouse without Borders este rapid, mai rapid decât Flow. L-am folosit-o pe aceleași calculatoare dezactivând Mouse without Borders și activând Flow. Acordat, Flow a folosit un mouse wireless Logitech MX Master 2S, mai degrabă decât o conexiune prin cablu. Dar Flow poate copia și mai multe fișiere fără probleme aparente. Orice fișier de peste 100 MB este copiat cu o bara de progres ce indică rapid cât va fi transferat.

Mouseless Borders oferă multe opțiuni. Pentru mai multe detalii, puteți deplasa mouse-ul peste fiecare.

Unul dintre avantajele cheie pe care le ofera Mouse without Borders este libertatea față de hardware-ul dedicat. Nu există nici o garanție că aceasta va funcționa cu totul, dar am folosit un mouse și tastatură cu fir de la Razer pentru a le testa și părea că funcționează fără probleme. Dacă funcționează la fel de bine și pentru mouse-urile USB cu tastatură generică și pentru tastatura care populează birourile noastre, Mouse without Borders al Microsoft pare a fi un utilitar care merită să fie folosit.

Mouse without Borders va migra în cele din urmă în Windows? Anumite caracteristici care permit colaborarea transfrontalieră cu PC-urile, cum ar fi funcțiile Timeline și Near Share în cadrul actualizării caracteristicilor Redstone 4 ale Windows 10, semnalează faptul că Microsoft se gândește la apropierea mai strânsă a dispozitivelor Windows. Deocamdată, totuși, există Mouse without Borders – și se pare că este o aplicație la îndemână care să poată fi folosit fără probleme.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close