Ola

Ola, a declarat miercuri că a început să ofere două călătorii gratuite în orașul Perth din Australia, ca o lansare ușoară a serviciilor sale cu partenerii locali.

„Clienții din Perth pot descărca aplicația noastră, se pot înregistra în contul nostru și își pot rezerva biletele. Primele două călătorii de până la 10 USD sunt gratuite ca parte a serviciului nostru de încercări”, a declarat agregatul de cabină online din oraș într-o declarație.

Compania, pe 30 ianuarie, a anunțat că a ajuns în Australia pentru a intra pe piața internațională pentru a-l rivaliza pe Uber.

De asemenea, a început să angajeze vehicule private și șoferi în Sydney, Melbourne și Perth, peste două săptămâni.

Compania a solicitat feedback din partea clienților și partenerilor de conducere privind experiența lor și sfaturi pentru îmbunătățirea serviciului.

„Oferim clienților servicii la prețuri accesibile și comisioane mai mari pentru șoferi, pentru a oferi o experiență de călătorie de calitate”, a adăugat declarația.

Proprietarii de vehicule private de închiriere din Sydney, Melbourne și Perth se pot înregistra la compania drive.olacabs.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.