iPhone 8
iPhone 8

Cei ce sunt obişnuiţi să facă upgrade de la o generaţie la alta când vine vorba de iPhone, şi vor să îşi achiziţioneze noul iPhone 8 ar trebuii să ştie că în acest an nouă versiune de iPhone 8 va fi ceva mai scumpă la lansare, aici vorbim de un preţ mai mare şi de cât cel al lui Galaxy Note8 ce a fost lansat zilele trecute şi are un preţ de peste 1000 de euro.

Potrivit unor informaţii din trecut ştiam deja că iPhone 8 va avea un preţ mai mare, cel puţin va fi o versiune aniversară şi gestionat limitat ce va costa mult mai mult.

Potrivit New York Times, iPhone 8 ar urma să coste „999 de dolari”, fără taxe, tot preţul acumulat, potrivit surselor citate vă ajute să fie mai mare de cât a lui Note8, telefon ce a fost lansat acum câteva zile de către Samsung şi care a strâns deja păreri bune, cât şi negative, dar mai mult pozitive, pentru că „surpriză!” noul telefon nu mai explodează că cel de anul trecut. Good Job Samsung!

Ştim deja că Apple vrea să fie şi peste Samsung şi la capitolul design dar şi la capitolul hardware şi software, acest lucru implica cheltuieli iar compania Americană încearcă să câştige mai mult de la clienţi pentru a oferi cele mai bune tehnologi şi performante. (sperăm că iPhone 8 să nu explodeze dacă totuşi foloseşte display de la Samsung).

Vestea este rea pentru cei ce sunt obişnuiţi să cumpere cea mai nouă versiune de iPhone de la raft, anul acesta va fi ceva mai scump, dar posibil să merite, până la urmă se poate trăi şi fără un rinichi, sau doi…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.