iPhone 8
iPhone 8

În urmă cu o lună Apple a lansat iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X, iar potrivit unor rapoarte aceste iPhone 8 nu se bucura de succesul vânzărilor.

Potrivit John Vinh, broker la KeyBanc Capital Markets, vânzările lui iPhone 7 merg mult mai bine în comparaţie cu cele ale lui iPhone 8.

Fanii Apple aşteaptă lansarea lui iPhone X, aceştia nu sunt interesaţi să facă upgrade de la iPhone 7 la iPhone 8 ci doresc să facă un upgrade direct la iPhone X.

Succesul lui iPhone 7 în comparaţie cu a lui iPhone 8 mai are o explicaţie, se pare că telefonul lansat anul trecut costa 549 dolari în comparaţie cu iPhone 8 ce are preţul de 699 dolari.

Apple are probleme cu iPhone 8

Cele două modele de iPhone au specificaţii şi design similar, deci faptul că iPhone 8 nu prea este vândut se explică din cauza preţului. Bine-înţeles iPhone 8 vine cu încărcare wireless şi un cip mai rapid, dar aceste lucruri nu sunt un mare plus.

Anul trecut echipa de marketing şi-a făcut treaba mai bine, iPhone 7 a fost foarte bine promovat în comparaţie cu iPhone 8, acest lucru ar fi unul dintre cele mai notabile greşeli pe care le-a făcut Apple.

Până acum Apple nu se bucura de succes cu modelele lansate spre vânzări, rămâne de văzut dacă iPhone X va avea succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.