Stiinta

Apple Car va fi lansat in 2023-2025, masina ce va revolutiona industria auto

Apple car este un proiect ce are ca data de lansare anii 2023-2025, acest proiect ar putea revolutiona industia auto exact asa cum a facut gigantul american cand a lansat primul iPhone si a revolutinat industria telefoanelor mobile.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, Apple deja pregateste lansarea primei masini. Autoturismul ar putea deveni realitate si chiar in posesia conducatorilor chiar din 2023 iar aceasta masina va avea implementata si tehnologia de realitate augmentată.

Ani la rand acest proiect a fost secret si stiam despre acesta, ca prin „Proiectul Titan”, zilele aceasta insa totul a fost demascat de mai multi analisti si de surse din companie. Potrivit informatiilor, in prezent sute de oameni lucreaza la acest proiect iar printre acestia se afla si un inginer de la Tesla.

Din pacate nu avem mai multe informatii despre Apple Car, totusi dupa cum stim, Apple a revolutionat telefonia mobila din lume, ramane de vazut daca industria auto va fi si ea schimbata prin noi tehnologi atunci cand se va lansa Apple Car.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close