Noutati

Anul acesta, Apple lansează 3 noi Mac-uri cu procesoare personalizate

Bloomberg raportează că Apple are cel puțin trei noi Mac-uri pregătite pentru anul 2018, inclusiv un desktop și două laptop-uri. Oh, și nu doar atât, se spune că au procesoare personalizate făcute de companie.

Nu este o surpriză completă: după ce au dezvoltat procesoare interne pentru telefoane și tablete, Apple a scos pe market, recent, noul iMac Pro cu un procesor T2 care prelucrează procesarea imaginilor pentru camera FaceTime de pe desktop, precum și securizarea proceselor de stocare și pornire fără impozitarea procesorului principal. Înainte de aceasta, a mai adăugat și un procesor la MacBook Pro 2016 pentru alimentarea barei de atingere.

Mai mult, în componentele personalizate, Apple ar trebui să ofere și o capacitate mai mare de control și de a o îmbunătățire a performanței în produsele sale, precum și diferențierea prototipurilor de restul concurenței prin oferirea de noi caracteristici. Astfel, va trebui să treacă granița noutăților uzuale cum ar fi o performanță mai bună a camerei web și touch pe un ecran LCD. Au existat zvonuri că compania va adăuga suport permanent pe Siri la ultra-puternicile iMac Pro, dar se pare că nu a s-a lansat și nici nu va fi prea curând această opțiune disponibilă.

Deși el nu a împărtășit multe detalii despre cele trei calculatoare viitoare, Mark Gurman a remarcat că analiștii se așteaptă ca Apple să-și dezvolte procesoarele primare de la sine și să renunțe la Intel ca furnizori de procesoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close