NoutatiPCSoftware

Apple lanseaza iTunes pe Windows Store

Microsoft va lansa incepand cu aceasta vara sistemul de operare Windows 10S, o versiunea mai accesibila de Windows si mult mai potrivita pentru PC-urile mai slabe. Totusi, acesta nu va permite rularea altor aplicatii inafara celor de pe Windows Store, insa, din fericire, Apple isi confirma suportul acordat noului SO. Prin urmare, toti dezvoltatorii de aplicatii au posibilitatea de a si le adauga in Store, chiar daca aplicatia este de tip desktop.

Asadar, iTunes va fi preluata si ea de catre Windows Store, de notificari si update-uri ocupandu-se sistemul celor de la Microsoft. Pentru cei care nu stiu ce e iTunes, ei bine, este cea mai faimoasa aplicatie marca Apple de redat muzica si de sincronizare a dispozitivelor mobile. Pana acum, aceasta a fost disponibila doar pe site-ul oficial al companiei detinatoare, insa, este bine si procedand in acest mod, deoarece se gaseste si se instaleaza intr-un mod mult mai usor.

Apple s-a gandit cu siguranta la toate detaliile, aceasta miscare avand scopul ca utilizatorii de Windows 10S sa poata sincroniza muzica pe telefoanele iPhone si sa redea prin intermediul platformei Apple Music, actiuni ce sunt realizabile doar prin intermediul aplicatiei iTunes. Totusi, nu s-a mentionat pana in prezent nicio diferenta de functionabilitate sau de design intre iTunes vechi, de pe site-ul Apple si actuala versiune de pe Windows Store.

Asadar, daca sperati la o aplicatie noua sau cel putin la un design putin mai modificat, ei bine, va anunt ca momentan nu. Totusi, este bine ca Apple s-a gandit putin la utilizatori si a luat o decizie importanta si in acelasi timp folositoare. Ramane de vazut acum cum v-a reusi Windows 10S sa prinda la public si cat de bine se va misca sistemul de operare. Eu sincer, o sa-l instalez in dual-boot sa vad daca se merita sau nu.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close