Apple oferă reparații gratuite pentru iPhone 7

0
31

Apple dorește repararea telefoanelor cu dificultăți tehnice.

Apple a confirmat că un procentaj mic de dispozitive iPhone 7 sunt afectate de o defecțiune ce previne conectarea telefonului la rețeaua celulară, în schimb afișând „Niciun Serviciu” în bara de notificari. În mod obișnuit, acest lucru se întâmplă după ce iPhone-ul oprește modul avion și nu se poate reconecta la serviciu. Compania susține că problema se datorează unei componente eșuate a plăcii de bază și va oferi reparații gratuite cumpărătorilor ce întâmpină dificultatea.

Sunt oarecum anumite restricții. Dispozitivele afectate, în conformitate cu Apple, trebuie să fie un anumit tip de model care depinde de regiunea din care cumpărătorii le-au achiziționat. Compania spune că acestea au fost fabricate între lunile Septembrie 2016 și Februarie 2018 și au fost vândute în China, Hong Kong, Japonia, Macao, și în Statele Unite.

Apple de asemenea stipulează că poate solicita clientului să-și repare iPhone-ul în țara sau regiunea de unde l-a cumpărat și dacă dispozitivul va avea probleme care nu au legătură cu aceasta cum ar fi ecranul crăpat, clientul va trebui mai întâi să-și rezolve singur problema până a semnala această defecțiune. În cele din urmă, iPhone-urile eligibile pentru acest tip de problemă trebuie achiziționate cu mai puțin de doi ani în urmă. Dacă un client deja a efectuat această reparație din propriul buzunar, poate face o cerere prin care să i se restituie banii pentru costul reparației.

Nu este un caz singular în istoria companiei.

Anunțul făcut săptămâna aceasta vine la scurt timp după ce Apple a lansat un program de înlocuire a bateriilor reduse pentru a aborda iPhone-urile mai vechi, care sunt mai lente din cauza unei accelerații intenționate a bateriei sau se confruntă cu inchideri neașteptate.

Serviciile prestate de compania Apple în ultimul timp au un caracter mult mai în favoarea clientului ca până acum. Putem observa clar că această companie își schimbă strategia de marketing pentru a primi mult mai multă credibilitate decât cea de care a beneficiat până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here