iPhone 8
iPhone 8

Analiştii au veşti bune pentru compania Apple, aceştia cred că compania americană va produce cel mai puternic smartphone din istorie în anul 2017, iar acesta va fi cu siguranţă iPhone 8.

iPhone 6 a fost ultimul smartphone de la Apple care a rupt piaţă, acesta a făcut vânzări record, telefonul a fost unul definitoriu pentru companie, vânzări record şi cu siguranţă mai multe acţiuni şi finanţare pentru dezvoltare.

iPhone 7 nu prea ne-a lăsat gura casca, ba chiar mulţi dintre fanii Apple s-au abţinut să vorbească, neavând argumente foarte pozitive la telefonul Apple. Chiar dacă a fost şi aşa iPhone 7 nu a prezentat un dezastru pentru Apple, spun analiştii, ba chiar a reprezentat un punct de plecare pentru ceva mai bun.

Conform analiştilor Apple va rupe piaţă şi în 2017, aceştia vor lansa iPhone 8 iar baza de abonaţi va fi cu 45-50% mai mare decât era în 2014 (când a fost lansat iPhone 6, record mare pentru Apple).

Compania Nomura anunţa că acest „superciclu” se va dezvolta în ultimele 3 luni din 2017 ceea ce va face că iPhone 8 să fie un produs mult mai important decât iPhone 6, ceea ce faci din iPhone 8, Cel mai puternic smartphone din istorie.

Astfel iPhone 8 va avea probabil cele mai bune specificaţii şi vă depăşii recorduri la vânzări.

LĂSAȚI UN MESAJ