Săptămâna trecută, Valve a susținut că aplicația Steam Link pentru iOS a fost respinsă de Apple din cauza „conflictelor de afaceri”. Acum se pare că vice-președintele global al marketingului Phil Schiller, Apple, a cântărit în această chestiune într-un e-mail care s-a îndreptat spre Reddit. În el a declarat că, compania are grijă „adânc în a aduce mari jocuri” la App Store și dorește ca jocurile și serviciile lui Valve să fie pe iOS și Apple TV. În plus, el a aruncat o lumină asupra motivelor care stau la baza respingerii lui Steam Link de la App Store.

„Din păcate, echipa de examinare a constatat că aplicația Valve Steam iOS, prezentată în prezent, încalcă o serie de reguli privind conținutul generat de utilizatori, achizițiile în aplicații, codurile de conținut etc. Am discutat aceste probleme cu Valve și vom continua să lucrăm cu ei pentru a ajuta la aducerea experientei Steam la iOS si Apple TV intr-un mod care respecta liniile directoare ale magazinului, „scrie e-mailul lui Schiller.

Anterior, Valve a emis o declarație pe această temă.

„Luni, 7 mai, Apple a aprobat aplicația Steam Link pentru lansare, iar pe data de 9 mai, Valve a lansat știrea despre aplicație.” În dimineața următoare, Apple și-a revocat aprobarea citând conflictele de afaceri cu instrucțiunile aplicației, care nu ar fi fost realizate de echipa Valve, explicând că aplicația Steam Link pur și simplu funcționează ca o bază de date LAN la distanță, similară cu numeroasele aplicații desktop la distanță disponibile deja în App Store, ” a spus compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.