Apple a programat un eveniment dedicat educației pentru 27 martie la un liceu din Chicago. Compania a trimis invitații media pentru eveniment, unde spune că va împărtăși „idei creative noi pentru profesori și copii”. Deocamdată, nu se știe prea multe despre ceea ce se așteaptă să lanseze Apple la eveniment, dar schimbarea locului de întâlnire într-un nou stat și oraș, cu siguranță, anunță ceva neobișnuit.

În afară de o nouă generație de modele iPhone așteptate în acest an, Apple în 2018 poate fi așteptat să lanseze noi modele iPad și MacBook. Au existat zvonuri despre lansarea unui iPad mai ieftin în acest an, iar acest eveniment ar putea fi foarte bine legat de acest lucru. La urma urmei, Apple își plasează gama de tablete iPad ca înlocuitori de laptopuri și desktop-uri, iar lansarea ar putea fi o modalitate prin care compania să-și împingă tabletele pe piața educațională, care se confruntă din ce în ce mai mult cu adoptarea unor laptop-uri ieftine cum ar fi Chromebookurile.

Compania din Cupertino se așteaptă, de asemenea, să lanseze o linie de MacBook entry-level în acest an și un MacBook Air mai ieftin – alte posibilități pentru evenimentul Apple din 27 martie. Ce este, de asemenea, un scenariu probabil este lansarea de noi aplicații bazate pe ARKit și caracteristici care permit excursii virtuale. Invitația (partajată de Engadget) spune în mod clar „Să facem o excursie pe teren”, ceea ce ar putea implica utilizarea realității augmentate pentru a lua studenții pe călătorii virtuale.

Așa cum am spus, nu se știe prea multe despre evenimentul Apple deocamdată, cu o scurtă scurgere direct îndreptate spre o astfel de lansare. Va trebui să așteptăm să vedem exact ceea ce Apple are pentru noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.