NoutatiStiinta

Apple a scos 3 videoclipuri care arată cum folosești noul HomePod

Apple a scos trei videoclipuri scurte pentru a vă explica cum să utilizați noul HomePod

Apple tocmai a lansat difuzorul HomePod și, ca și în cazul altor dispozitive noi, au fost create câteva videoclipuri noi pentru a arăta utilizatorilor cum să o folosească. MacRumors a reperat trioul, care explică modul de utilizare a lui Siri, ajustarea setărilor și modul de utilizare a comenzilor tactile.

Câteva luni mai târziu decât era de așteptat, HomePod-ul Apple a apărut pe 9 februarie – cel puțin pentru consumatorii din S.U.A., UK și Australia. Pentru a ajuta cumpărătorii de difuzoare inteligente de la Siri, să configureze dispozitivul de 350 $ și să se ocupe de unele dintre caracteristicile sale, Apple a lansat trei tutoriale video scurte. Ele vin la câteva zile după lansarea unor microsite-uri care oferă o serie de sfaturi și trucuri pentru a ajuta oamenii să profite la maximum de noul lor HomePod.

Apple pune la dispoziția dumneavoastră cele trei videoclipuri explicative

Primul videoclip arată cum puteți controla dispozitivul cu ajutorul lui Siri: îl puteți solicita să redea melodii de la diferite genuri sau playlisturi diferite și puteți controla volumul, spunându-i să se amplifice sau să joace la un anumit procentaj. De asemenea, îi puteți spune să meargă înainte sau înapoi pe o pistă.

Următorul videoclip explică modul de utilizare a comenzilor de atingere ale HomePod. Apăsând în partea de sus se va reda sau întrerupe o melodie, iar o atingere dublă și o atingere triplă va trece la următorul cântec sau va reveni la ultima. Semnele plus și minus controlează volumul, iar atingerea și menținerea va activa Siri fără să spună „Hei Siri”.

Videoclipul final descrie modul de ajustare a setărilor difuzorului pe telefonul dvs.: accesarea aplicației Home pe iPhone vă va permite să schimbați locul în care se află și la ce cont este conectat și, de asemenea, puteți dezactiva melodiile explicite. Pentru a reseta dispozitivul, puteți scoate accesoriul și îl puteți configura din nou cu un alt telefon.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close