Apple va lansa un card de credit în parteneriat cu Goldman Sachs

0
31

Sunteți gata pentru un card de credit Apple? Deoarece Apple și Goldman Sachs fac parteneriat pentru a lansa un card de credit anul viitor, potrivit The Wall Street Journal.

Acest lucru va fi benefic pentru companii, pe măsură ce Apple intenționează să caute din ce în ce mai mult în portofelele clienților, iar banca de investiții GS dorește să intre în afaceri de finanțare a consumatorilor. O situație de câștig pentru ambele părți!

Noul card de credit va purta marca Apple Pay și, de asemenea, va impulsiona compania în continuare în afaceri de plată mobilă. Ambele companii finalizează termenii și beneficiile cardului de plan, inclusiv avantajele pentru clienți.

De asemenea, lansarea cardului de credit Apple va duce la sfârșitul parteneriatului de carduri cu titlul de tehnologie de durată cu Barclays.

Acum câteva luni, Goldman Sachs a achiziționat echipa de la lansarea cărții de credit numită Final. Deci banca de investiții intenționa să intre serios în industria creditelor de ceva timp.

În ceea ce privește Apple, această mișcare are drept scop creșterea numărului de utilizatori ai Apple Pay. Dar va trebui să așteptăm până în 2019 să vedem cum operează serviciul de carduri sau ce beneficii ademenitoare aduce utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here