HomePod, indiferent dacă companiei Apple îi place sau nu, este răspunsul companiei la difuzoarele Amazon Echo și Google Home inteligente. Apple este foarte insistent că HomePod-ul de 349 dolari a fost în curs de dezvoltare pentru ultimii șase ani și că se concentrează în întregime pe calitatea sunetului, dar intră pe o piață în care Amazon publicizează Alexa ca personaj iubitor și bine-cunoscut în timpul Super Bowl, în loc să promoveze caracteristicile sale reale. Așteptările noastre comune despre difuzoare inteligente încep să se stabilească, iar în afara laboratoarelor de inginerie și testelor de ascultare controlată, HomePod trebuie să măsoare.

Și, deși este adevărat că HomePod-ul sună incredibil – sună mult mai bine decât orice alt difuzor din gama de prețuri – de asemenea, cere să trăiți în întregime în interiorul ecosistemului Apple într-un mod care chiar și alte produse ale Apple nu cer asta.

Se pare că Apple HomePod este scump pentru a fi reparat: un dispozitiv în afara garanției va rula 80 la sută din costul unui nou la 279 dolari. Din fericire, compania va repara cablul încorporat al dispozitivului pentru $ 29 „în unele cazuri”, potrivit lui 9to5Mac.

HomePod-urile deteriorate vor fi trimise la o unitate de reparații dacă îndeplinesc condițiile Apple

9to5Mac a vizionat o notă internă trimisă către magazine și furnizorilor autorizați de servicii, care include instrucțiuni pentru angajați pentru a diagnostica problemele și pentru a vă asigura că dispozitivul nu a fost deteriorat de utilizator. Dacă dispozitivele îndeplinesc criteriile Apple pentru reparare, paginile HomePod deteriorate vor fi trimise la o unitate de reparații și vor costa clientului $ 29, care nu este acoperit de AppleCare +.

Memoria notează că compania se așteaptă ca cablurile să se deterioreze sau să se desprindă în „cazuri rare”, ceea ce are sens: acesta este un dispozitiv proiectat să stea pe un raft. Dar, în cazul în care unul este accidental dărâmat de pe un raft și deteriorat, veți avea cel puțin un mod mai ieftin pentru a îl rezolva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.