NoutatiPCSoftware

Asus ZenBook Flip S UX370UA specificatii si pret

Asus ZenBook Flip S UX370UA laptop convertibil cu design ultra-subțire și ușor a fost lansat pe piața indiană. Prețuri de la 7.600 de lei, noul laptop ZenBook Flip S UX370UA va fi disponibil la magazinele de vânzare cu amănuntul din toată țara. Acesta vine cu procesor de generatie a 8 a Intel Core i7 și 16GB LPDDR3 RAM, cântărește 1,1 kg și are o grosime de 11,2 mm. Laptopul premium Asus vine în finisaje metalice și compania susține că este cu 50% mai puternică decât aliajele de aluminiu standard.

Noul laptop Asus ZenBook Flip S UX370UA are un ecran anti-orbire, cu ecran tactil de 13,3 inch, cu rezoluție full HD (1920×1080 pixeli) și luminozitate de 300 de nivele. Acest laptop cu Windows 10 are procesor Intel Core i7-8550 de 1.8GHz (până la 4GHz), grafică Intel UHD Graphics GPU, precum și SSD de 512 GB. Are o cameră VGA pentru apeluri video, senzor de amprentă digitală și o baterie Li-ion cu 2 celule care oferă până la 11 ore de viață a bateriei. Soluția de conectare a noului model este compusă din USB-Type C 3.1, Wi-Fi și Bluetooth 4.1 (Dual Band).

Trackpadul noului ZenBook Flip S UX370UA este iluminat din spate, iar călătoria între chei este de 1mm, susține Asus. Difuzoarele stereo duble Asus SonicMaster Premium sunt certificate Harman Kardon, iar laptopul are un amplificator pentru performanțe audio maxime.

Pe partea de software, ZenBook Flip S UX370UA acceptă toate caracteristicile Windows 10, inclusiv Cortana, Windows Ink, Windows Hello și Modern Standby. Are, de asemenea, Asus FlipLock și Live Update, CyberLink PhotoDirector 5 și PowerDirector 12, Dr. Eye, ICEsound și USB Charger +. Alte software-uri de proprietate încorporate includ GiftBox, HiPost, Smart Gesture, Splendid și Agent de sincronizare WebStorage. Accesoriile opționale cu laptopul includ Asus Mini Dock, Stylus.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close