Noutati

Asus ZenFone 5Z va primi o actualizare OTA la Android Pie

Asus a dezvaluit cronologia lansarii update-ului Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul ZenFone 5Z. Pentru a reaminti, producătorul taiwanez a lansat smartphone-ul în iulie și a venit cu Android 8.0 Oreo direct din cutie.

Dar acum, Asus a anuntat oficial ca data de lansare a update-ului Zenfone 5Z este setata pentru sfarsitul lunii ianuarie 2019. Compania va lansa update-ul pentru ZenFone 5Z ca un firmware over-the-air (FOTA) pentru a permite noi functionalitati și de a spori experiența generală a smartphone-ului.

Potrivit informațiilor oferite de Asus presei, actualizarea software-ului cu Android 9.0 Pie la ZenFone 5Z va aduce câteva funcții noi, printre care o bară de volum pop-up de și o nouă caracteristică Magnifier pentru „copiere si lipire mai usoare”.

Compania nu a furnizat alte detalii cu privire la ce alte funcții va conține actualizarea sistemului. De asemenea, nu este clar dacă va veni cu cel mai recent patch de securitate Android. Cu toate acestea, așa cum se aștepta de la o actualizare Android 9.0 Pie, ar trebui să aducă printre altele și caracteristici cum ar fi acțiunile aplicatiilor si Digital Wellbeing.

Update-ul Android Pie va fi lansat pentru ZenFone 5Z ZS620KL. Deoarece actualizarea va fi disponibilă sub forma unui pachet OTA, acesta ar trebui să fie actualizat automat în ZenFone 5Z. Cu toate acestea, puteți verifica manual prezența acestuia vizitând Setări> Sistem> Actualizări de sistem, în ianuarie 2019.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close