Au fost descoperite probleme la Samsung Galaxy S8

8
2519
samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8 a ajuns de curand in mainile utilizatorilor, astfel incat au fost semnalate si primele probleme in legatura cu dispozitivul. Cu toate ca cei de la Samsung au adus prin intermediul S8 o serie de inovatii, problemele nu s-au putut desparti de companie, unele dintre ele afectand intru totul interactiunea cu utilizatorul.

Daca in prim plan a fost semnalat faptul ca ecranele devin rosiatice, cei de la Samsung au explicat ca aceasta asa zisa „problema” se poate fixa prin intermediul unei calibrari din Setari. Mai nou, pe forumurile online, reddit, Samsung etc, userii se plang de faptul ca Samsung Galaxy S8 nu ar mai porni dupa ce este restartat. Altii sustin ca telefonul li s-a oprit dintr-o data si nu mai porneste, iar altii au „reclamat” un bug in ceea ce priveste cardul microSD.

De asemenea, sunt si useri care se plang de faptul ca noul smartphone al celor de la Samsung trece printr-un ciclu de restartare. Mai exact, acesta se restarteaza odata la cateva minute, iar problema nu se rezolva fara o resetare din fabrica.

In urma acestor sesizari, Samsung ii invita pe utilizatori sa-si duca telefoanele la cel mai apropiat service, sa inapoieze telefonul si sa-si primeasca banii inapoi, sau sa-l inapoieze si sa primeasca unul nou. Momentan, nu se stie insa daca aceste probleme sunt reale, cel putin eu nu cred ca toate cele auzite pe forumuri se si adeveresc in realitate, existand si asa numitii troli si hateri de pe internet.

Dar, in cazul in care acestea chiar exista, este o problema imensa pentru Samsung si ar trebui sa se orienteze cat mai repede spre a gasi o rezolvare. Voi ce ziceti ? Detineti un Samsung Galaxy S8? Daca da, aveti probleme cu el ? Asteptam raspunsurile voastre in comentarii, putem discuta mai multe detalii in legatura cu telefonul acolo.