Tutoriale

AutoCorect: Corector de gramatica limbii romane

Salut astazi vreau sa va mai vorbesc despre un soft care îl folosesc foarte des, el se numeste AutoCorect si ajuta foarte mult atunci când vrei sa corectezi un text din limba romana.

Acest soft pe care îl puteti lua gratis de pe net îti poate oferi o corectitudine al diacriticelor si a ortografii limbii romane, este un soft pe care îl folosesc la fiecare articol scris pe BetiT, si îl folosesc de un an de zile, vreau sa spun ca din experienta mea proprie este un soft care nu da gresi, dar na se mai întâmpla sa îti greseasca câteva cuvinte sau sa lase „chear” în loc de „chiar”, pentru ca si chear este un cuvânt din dictionarul limbii romane si acest soft nu îl ia ca o greseala.

AutoCorect eu îl recomand în primul rând bloggerilor care scriu repede si nu au rabdare sa se corecteze singuri, într-adevar nimeni nu corecteaza mai bine ca tine dar acest soft este foarte super, si îl puteti descarca de aici:

Descarca AutoCorect

Etichete

One Comment

  1. Am incercat acest program si nu ma pricep sa-l folosesc.Imi apar subliniate cuvintele care au nevoie de diacritice dar eu asi dori ca sa fie si introduse.Am avut un program inainte de asi da computerul la curatat care sublinia cand scriam un mesaj pe email cuvintele scrise gresit si eu imediat le corectam. Acum nu mai stiu sa instalez asemenea program.Mai am o problemă:Când scriu mesajul,toate cuvintele sunt subliniate cu linie rosie cum de altfel se poate observa si in cazul de fata.Sunt slab în folosirea computerului si de aceea va adresez dvs.aceasta rugaminte. Va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close