Battlefield V nu va avea loot box-uri, a confirmat EA

0
26

Battlefield V nu va avea loot box-uri. Acest lucru a fost confirmat de editorul EA după ce Battlefield V a dezvăluit un eveniment în care dezvoltatorul Dice a prezentat Battlefield V ca un joc în care singurul mod de a câștiga unelte, care modifică modul în care personajul dvs. joaca, este acela de a progresa prin joc. Acest lucru ar putea însemna că singura formă de micro-tranzacții pe care jocul o va avea este sub formă de articole cosmetice pentru a personaliza aspectul personajului. Interesant, EA a mai declarat că orice micro-tranzacție cu bani reali din Battlefield V va fi dezvăluită la o dată ulterioară.

Având în vedere modul în care lucrurile au apărut pentru Star Wars Battlefront 2, cu economia în joc fiind revăzută post-lansare, este doar natural că EA este concentrat pe obținerea corectă cu Battlefield V.

Există o posibilitate că nu este încă în vigoare sau că ar putea să imite ceea ce Star Wars Battlefront 2 are acum. Battlefield V ar trebui să vina pe PS4, Xbox One și Windows PC în același timp. Procesul timpuriu al jocului va fi pe Origin și accesul la EA va fi pe 11 octombrie, iar Battlefield V Deluxe Edition va fi deblocat pe 16 octombrie, cu ediția standard pe data de 19 octombrie.