FILE PHOTO: A Best Buy store is seen in Los Angeles, California, U.S., March 13, 2017. REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo

Best Buy Co, cel mai mare comerciant cu amănuntul din SUA, va înceta să vanda smartphone-uri de la Huawei, producătorul de echipamente de telecomunicații chineze, a informat o sursă familiarizată cu chestiunea.

Compania va înceta să vândă dispozitivele Huawei în următoarele câteva săptămâni, potrivit sursei.

„Nu comentăm contracte specifice cu vânzătorii și luăm decizii de a schimba ceea ce vindem din mai multe motive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Best Buy pentru Reuters.

Anul trecut, compania americană AT & T a plănuit cu Huawei să-și vândă smartphone-urile în Statele Unite. Planul s-a prăbușit la ora 11 din cauza preocupărilor legate de securitate după ce parlamentarii au făcut presiuni asupra companiei pentru a reduce legăturile cu Huawei.

Huawei a decis apoi să-și vândă smartphone-ul emblematic Mate 10 Pro – provocatorul său pentru iPhone – în Statele Unite, numai prin canale deschise.

Verizon Communications și-a încheiat, de asemenea, planurile de a vinde telefoane Huawei anul trecut, potrivit rapoartelor mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.