Noutati

BIGG.ro, mijlocul perfect de promovare a produselor și serviciilor tale

Pe zi trece, mediul de afaceri din România este din ce în ce mai competitiv, deoarece apar diferite afaceri care sunt interesate de aceeași piață țintă și au diferite propuneri de valoare pentru clienți.

De aceea, pe lângă faptul că are un avantaj competitiv clar sau o poziție clară pe piață, produsul sau serviciul trebuie promovat pentru a deveni cât mai cunoscut pe piață.

Promovările de produse fac parte din campaniile de marketing care au drept obiectiv atragerea atenției clienților și creșterea consumului. Strategiile de marketing pot avea obiective diferite, cum ar fi cele descrise mai jos:

Promovarea produselor/serviciilor pentru crearea imaginii brandului. Intenția acestei strategii este poziționarea brandului în mintea consumatorilor. Odată promovat produsul/serviciul crește vizibilitatea sa. Odată cu creșterea vizibilității, consumatorul află despre acesta și, din momentul în care îl descoperă, interesul față de el poate crește considerabil.

Promovarea produselor/serviciilor fără crearea brandului. Ele sunt utilizate în principal atunci când trebuie mișcate stocurile. Amintiți-vă că promovarea acestora îi încurajează pe consumatori să cumpere, iar produsele/serviciile se mișcă mai rapid și mai dinamic. Cele mai utilizate strategii sunt 2 × 1, reduceri directe, promoții etc.

Promovarea produselor/serviciilor este esențială pentru afacerea ta, deoarece aceasta este o acțiune care îi va face pe consumatori să fie mai conștienți de strategiile pe care le folosești și de produsele sau serviciile pe care le oferi.

Prin urmare, pentru a-ți dezvolta afacerea, ai nevoie de un mijloc eficient de promovare a acesteia. BIGG.ro este mijlocul perfect de promovare a produselor și serviciilor tale. Cu BIGG.ro ai șansa să ajungi foarte ușor pe prima pagina în Google! Îți surâde, nu-i așa?

Iată cine este mai exact BIGG și cum te poate ajuta să-ți faci afacerea cunoscută și să crești vânzările.

BIGG.ro este o platformă de afaceri directe B2B (Business to Business) și are capacitatea de a conecta producători, importatori, distribuitori regionali sau naţionali, retaileri și furnizori de servicii.

De îndată ce îți vei face cont pe platformă, îți vei putea promova afacerea pentru a atrage clienți noi. De asemenea, vei putea publica gratuit anunțuri pentru locuri de muncă.

Ca furnizor de produse și servicii vei putea lua legătura cu potențiali clienți care caută noi oferte și oportunități.

Echipa acestei platforme își propune să dezvolte cât mai mult mediul de afaceri din România. Totodată, vrea să promoveze produsele și serviciile unor furnizori ca tine, punându-ți la dispoziție o platformă cu o interfață modernă și accesibilă tuturor clienților.

În plus, îți va asigura vizibilitatea și poziția în motoarele de căutare, îți va crește numărul de vizitatori targetați prin linkurile redirecționate către site-ul tău, te va ajuta să-ți construiești autoritatea și credibilitatea brandului, oferindu-ți trei pachete atractive: BIGG, BIGGER, BIGGEST.

Prin crearea unui lanț de idei afaceri, îți va oferi posibilitatea să adaugi produse și servicii noi în portofoliul tău. De asemenea, va fi alături și de cei care au decis să înceapă o afacere și să devină proprii lor șefi.

Datorită acestei platforme vei putea stabili o relație strânsă și eficientă cu alte companii, având șansa de a găsi cele mai bune oferte și oportunități.

Prin creșterea portofoliului de clienți, vei ajunge foarte ușor la mii de comercianți din toată România, cu un cost simbolic.

După cum se poate observa, platforma BIGG stă la dispoziția tuturor companiilor din țară care vor să-și promoveze produsele/serviciile pe care le oferă, dar și a firmelor care vor să achiziționeze direct de la furnizori.

Prin urmare, dacă vrei să-ți faci cunoscută afacerea, această platforma reprezintă soluția perfectă. Înscrie-te gratuit pe site și profită de numeroasele sale avantaje, vei înțelege în scurt timp că este cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ceea ce privește dezvoltarea afacerii tale.

Pe lângă avantajele de care deja ți-am vorbit, platforma mai are alte câteva avantaje interesante pe care ar trebui să le iei în considerare.

Ține cont de faptul că platforma este foarte ușor de utilizat, îți poți administra singur pagina, poți să adaugi și să ștergi ce produse dorești.

Reține că anunțurile tale vor urca în primele locuri în motoarele de căutare, întrucât platforma este realizată cu cele mai noi tehnici de SEO.

Poți vedea și compara mai multe oferte în același loc.

Poți afișa prețurile în mai multe variante în funcție de cantitatea selectată. Îți poți face afacerea cunoscută și poți construi parteneriate profitabile pe termen lung. Vino pe BIGG.ro pentru a avea doar de câștigat!

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close