NoutatiTelefoane

Bitcoin continua sa scada. A scazut pana acum la $7.000

Moneda digitală Bitcoin a scăzut cu mai mult de 15% în ziua de luni, pe fondul unei crize de nivel mondial, până la interzicerea utilizării cardurilor de credit pentru a cumpăra Bitcoin de către băncile britanice și americane.

Pe bursa de la Bitstamp din Luxemburg, Bitcoin a scăzut la 6 583,53 dolari la tranzacțiile de după-amiază de la New York. Acest lucru a marcat o scădere de peste jumătate, de la un vârf de aproape 20.000 de dolari, care a lovit în decembrie. Bitcoin a căzut în șase din ultimele opt sesiuni de tranzacționare.

Moneda, care a crescut cu peste 1,300 la sută anul trecut, a pierdut aproape jumătate din valoarea sa până în prezent în 2018, deoarece mai multe guverne și bănci își semnalează intenția de represalii de reglementare. Săptămâna trecută, Bitcoin a înregistrat cea mai slabă performanță săptămânală.

„Ne propunem ca acest declin va continua, stabilind urmatorul nivel tehnic la o moneda de 5.000 de dolari”, a spus Miles Eakers, analist la Centtrip, specializata valutar, plati in intreaga lume si managementul trezoreriei.

Alte criptocurțuri au suferit, de asemenea, scăderi de două cifre luni, potrivit industriei tracker Coinmarketcap.com.

Ethereum, cea de-a doua monedă virtuală cea mai mare, a scăzut cu aproape 19%, la 703.40 dolari, în timp ce Ripple, cea de-a treia moneda, sa tranzacționat la 71 de cenți, în scădere cu 14,1%.

Banca britanică, Lloyds Banking Group, a declarat duminică că interzice clienților să utilizeze carduri de credit pentru a cumpăra Bitcoin. Sa alăturat giganților bancari americani JPMorgan Chase & Co și Citigroup.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close