Compania australiană Boost oferă patru monede bitcoin o dată pe săptămână, timp de patru săptămâni. celor care cumpără niște sucuri și introduc un cod în aplicația Boost.

Bitcoin în schimbul sucului – o nouă strategie de marketing

Crezi că trebuie să plătești bani adevărați pentru bani? Ei bine, ai putea să faci asta sau să intri în competiția Boost Juice și să câștigi monede virtuale în loc. Dacă locuiți în Australia, asta este.Compania australiană a anunțat, luni, cele mai recente lucruri de publicitate: oferă un bitcoin – un adevărat bitcoin complet, în valoare de (în momentul scrierii) în jur de $ 10,500 (13,200 AU).

Compania împarte patru bitcoins în luna următoare, o dată pe săptămână în următoarele patru săptămâni. Pentru a vă înscrie, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un suc de la Boost pentru a obține un cod, să deschideți aplicația Boost Juice care este disponibilă pe Android sau iOS, să introduceți codul și să ghiciți cât va costa BitCoin la ora 12:00, și dacă ești cel mai aproape, câștigi un bitcoin întreg. Toți potențialii participanți trebuie să cumpere un suc Boost și să introducă un cod în aplicația iOS sau Android a companiei.

Înregistrările se închid cu 24 de ore înainte de termenul limită de la ora 12 pentru a împiedica pe oricine să obțină un avantaj nedrept.

Bitcoin este cea mai mare monedă virtuală din lume, un magazin digital de valoare care poate că va înlocui tranzacțiile actuale monetare în viitor. Boost Juice este un lanț australian și un lanț de suc care încearcă să se lanseze la nivel mondial. Nu puteți intra într-un centru comercial din Australia fără a observa cel puțin trei baruri de Boost Juice. Sunt de fapt destul de delicioase după cum spune majoritatea clienților.

Boost Juice pentru competiție este în colaborare cu Coinjar, un schimb valutar australian care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă bitcoin, ethereum, ripple și litecoin. Este o idee de marketing pe care chiar echipa de marketing a lui Boost recunoaște că nu ar putea lăsa-o să zboare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.