BlackBerry KeyTwo face un alt pas mai aproape de realitate
BlackBerry KeyTwo face un alt pas mai aproape de realitate

Informațiile despre urmărirea zvonurilor despre BlackBerry KeyOne încep să crească în volum, ultima data văzând capul receptorului de la tastatură prin agenția de certificare TENAA din China, precum și apariția în unele fotografii spionale revelatoare.

Numit în prezent BlackBerry KeyTwo (sau Key2), imaginea încărcată în TENAA prezintă un dispozitiv care arată similar cu KeyOne, cu o tastatură fizică sub ceea ce pare a fi un afișaj aproape fără rost.

Designul pare să se potrivească cu o renderare a telefonului care a parcurs cu câteva săptămâni în urmă, dar acest zvon anterior ne-a arătat că KeyTwo ar putea să aibă și rame deasupra și sub ecranul său.

Nu este vorba doar de imaginile de la TENAA pe care le-am primit, cu câteva fotografii susținând că arată noul telefon Key2 care apare pe forumul CrackBerry și site-ul micro-blogging Weibo.

Un filigran în colțul uneia dintre imagini sugerează că telefonul va fi numit BlackBerry Key2 (mai degrabă decât KeyTwo), dar va trebui să așteptăm lansarea oficială a telefonului pentru a sti sigur.

Cu toate aceste parcurgeri care furnizează un telefon asemănător, oferă o mai mare credibilitate, deși nu există încă nicio garanție că acesta este telefonul pe care se va lansa anul acesta în BlackBerry Mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.