Noutati

Calendarul evenimentelor Apple: Când este următorul eveniment Apple?

Apple nu participă frecvent la evenimente mari la nivel de industrie, cum ar fi CES sau E3. Cea mai valoroasă companie din lume deține evenimente proprii. De câteva ori pe an, Apple invită presa și profesioniștii din industrie să participe la un teatru pentru a afla totul despre cele mai recente produse și servicii. Apple numește acestea „Evenimente Speciale” și le transmite online milioanelor de fani.

Există, de asemenea, WWDC, Conferința dezvoltatorilor mondiali a Apple, un eveniment de mai multe zile la jumătatea anului, axat pe sesiuni pentru dezvoltatori, ajutându-i să profite la maximum de cele mai recente instrumente și produse Apple. Începe cu o cheie importantă care anunță noi produse (de obicei cele mai recente versiuni ale iOS și macOS, precum și câteva produse hardware).

Apple anunță, de obicei, datele exacte ale evenimentelor speciale cu doar câteva săptămâni înainte, dar tinde să organizeze evenimente în momente similare din an la an. Iată o listă a evenimentelor pe care ne așteptăm ca Apple să le țină în 2018 și ce ne așteptăm să anunțe acolo.

Următorul eveniment Apple: martie 2018

Apple nu a anunțat încă evenimentul său special, dar compania deține adesea un eveniment în primăvară și întotdeauna în martie.

Nu a avut loc niciun eveniment din martie 2017 – Apple a lansat noul iPad de 9,7 inch, aplicația Clips și câteva modificări de stocare la iPad mini și iPhone SE în luna martie a anului trecut, dar nu a organizat un eveniment.

Evenimentul din 2016, care a avut loc în martie, ne-a dat revelația iPhone SE, iPad Pro de 9,7 inch și actualizări minore ale Apple Watch și Apple TV. În 2015, evenimentul din martie ne-a adus primul Apple Watch și MacBook (modelul non-Pro, non-Air).

Noile iPad-uri

Dacă există un eveniment major în luna martie, ne așteptăm ca acesta să aibă caracteristici noi pentru iPad. Zvonurile indică un nou model mai puțin costisitor și un nou model premium care ia după iPhone X cu Face ID și un procesor bazat pe A11.

Sperăm să vedem și o actualizare la iPad mini. Cea de-a patra generație mini devine puțin mai veche, după toate. Dar până acum, toate iPad-urile mini au intrat în vânzare în toamnă. În cazul în care acest model deține, un anunț de primăvară ar putea fi prematur.

iPhone SE 2

Am auzit povestea unui iPhone SE revigorat pe drum. Având în vedere că acest model low-cost nu este un spectacol pentru noile tehnologii, evenimentul de primăvară este momentul perfect pentru a-l anunța.

Apple TV

Martie este, de asemenea, atunci când conferința SXSW este deținută, și Eddy Cue Apple este un difuzor featured în acest an. Este neobișnuit și provoacă speculații că Apple este gata să vorbească despre eforturile sale de televiziune, inclusiv seria originală și probabil o nouă platformă de distribuție sau un serviciu de abonament.

WWDC: iunie 2018

Conferința mondială a dezvoltatorilor de la Apple este, fără îndoială, cel mai mare eveniment Apple al anului. Aceasta durează aproximativ o săptămână, cu sesiuni adresate dezvoltatorilor care doresc să-și îmbunătățească mai bine aplicațiile și serviciile iPhone, iPad și Mac. Apple prezintă toate cele mai recente modificări ale instrumentelor de dezvoltare și API-urilor, atelierelor gazdă, sesiunilor hands-on și multe altele.

Mac Pro

Mac Pro
Mac Pro

Apple a precizat că lucrează la un nou Mac Pro pentru a înlocui modelul rotund „gun-box” care a fost blocat de-a lungul anilor. Având în vedere că Apple a făcut prima dată acest lucru în aprilie anul trecut și a făcut clar că noul Mac Pro nu a venit în 2017, credem că 2018 este anul. Dacă nu o vedem la WWDC în acest an, probabil că nu vom auzi până la WWDC anul viitor.

Noul Mac Pro este de așteptat să fie mai ușor de actualizat și mai ușor de service decât modelul actual și va include caracteristici care îi interesează pe utilizatorii de Pro cum ar fi oudele porturilor I / O de mare viteză.

Noul monitor Apple

Noul Mac Pro nu va fi un computer all-in-one, cum ar fi iMac Pro, astfel încât Apple va avea nevoie de un nou ecran de înaltă rezoluție, cu o gamă largă de culori, pentru a-l conecta. Apple a declarat că va introduce un nou monitor Apple și are sens să faceți acest lucru alături de Mac Pro.

MacBook și MacBook Pro

Indiferent dacă Apple dezvăluie noul Mac Pro și monitorizează acest an, așteptăm o actualizare a liniei MacBook la WWDC. Nu sunt de așteptat modificări majore ale designului MacBook Pro, dar credem că Apple va actualiza noile procesoare (fie reîmprospătarea Kaby Lake quad-core, fie chiar o versiune mobilă a acestui minunat cip de colaborare Intel / AMD).

iOS 12

WWDC este locul în care Apple ia întotdeauna pachetele de pe cele mai recente versiuni de iOS, ceea ce se va întâmpla cu siguranță în acest an. iOS 12 se spune că introduce mai puține caracteristici noi decât versiunile anterioare, Apple acordând timp și efort pentru a îmbunătăți calitatea, fiabilitatea și performanța software-ului.

macOS 10.14

La fel ca și următorul iOS, se pare că dezvoltarea MacOS se va concentra pe fiabilitate și performanță, deși se poate spune că 10.13 „High Sierra” este deja o versiune de întreținere de 10.12 „Sierra”.

Eveniment iPhone: septembrie 2018

Apple deține un eveniment separat în fiecare septembrie pentru a anunța noile modele iPhone pentru anul respectiv, și adesea unul sau două alte produse. Până în prezent, a fost întotdeauna ținută marți sau miercuri în a doua săptămână a lunii septembrie.

Trei iPhone-uri

Modelul iPhone din acest an ar trebui anunțat în septembrie, dar nu știm cum va fi numit. „IPhone XS” pare o alegere ciudată. Apple a sărit peste iPhone 9, dar nu vedem că compania face un pas înapoi pentru a anunța iPhone 9 după iPhone-ul Zece.

Indiferent de nume, zvonurile actuale indică două modele care sunt foarte asemănătoare cu iPhone X-one, cu aceeași dimensiune ca X, și unul mai mare. Acesta ar putea fi cel mai bun model de „S” al iPhone-ului X, oricare ar fi Apple. De asemenea, mai poate fi un telefon LCD mai puțin costisitor cu un design asemănător X (afișaj mai înalt, rame super mici, fără identificator Touch).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close