Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles un nou joc CoD ?

0
569
call of duty

Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles ar putea fi o serie noua a jocului Call Of Duty sau un al doilea titlu pentru actualul joc care isi va avea actiunea in al Doilea Razboi Mondial. Titlul jocului este cu siguranta unul maret, dar, in caz ca este pregatit pentru a inlocui titlul „Call of Duty :WWII”, atunci, eu sunt total impotiva.

Nu zic ca titlul nu este bun sau nu este atractiv, insa, dupa parerea mea, primul este mult mai simplu de retinut si mai compact. In caz ca nu este vorba de un al doilea titlu ci de cu totul alt joc, atunci, cred ca fanii vor fi cu siguranta incantati. Daca e asa atunci Call of Duty :WWII nu ar fi singurul joc pe care compania urmeaza sa il lanseze.

De unde provine aceasta informatie ? Ei bine, acum putin timp, comisia de rating ESRB a publicat o lista in care mentiona un joc numit Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles. Postarea a fost stearsa nu dupa mult timp, insa, a fost suficient ca sa fie descoperite cateva detalii intuitive. Prin urmare, conform surselor, jocul respectiv ar putea fi unul extraordinar, valabil pentru Pc, Xbox One si PS4.

Ca sa va facem mai increzatori, va spunem ca aceasta nu este prima data cand se aud zvonuri cu privire la un joc CoD care are in titlu „Zombies Chronicles”. Niste retaileri straini au publicat si ei informatii cu legatura la joc, fiind disponibile 8 mape cu zombi din jocurile Black Ops, fiecare fiind refacuta pentru Black Ops 3.

In final, ramane de vazut cum va fi cu titlul jocului sau daca este cu totul alta serie. Totusi, s-ar putea ca nu trebuie sa asteptam asa de mult din moment ce Treyarch are astazi de facut un anunt important. Daca va dezvalui informatii despre joc sau nu, o sa va anuntam, deci fiti pe faza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here