Call of Duty nu va mai continua in viitor si se va intoarce la luptele traditionale

0
356
Call of Duty
Call of Duty

Call of Duty este un joc bun, ani la rând au fost multe jocuri lansate din seria Call of Duty şi au fost foarte mulţi utilizatori fericiţi, se pare că cei ce au creat acest joc vor să schimbe puţin lucrurile cu privire la viitorul jocului.

Activision anunţa că nu vor mai continua în viitor cu viitoarele jocuri Call of Duty şi se vor întoarce la luptele tradiţionale, ce au făcut acest joc să fie atât de cunoscut şi de favorit pe piaţa jocurilor de acest gen.

Compania nu a elaborat exact despre ce este vorba în – întoarcerea la luptele tradiţionale – însă ştim cu siguranţă la ce se referă, compania nu va mai continua cu lupte din viitor şi probabil se vor axa pe alte războaie pentru campania de singleplayer/storymode.

Se pare că acest lucru se întâmplă datorită faptului că jocul Call of Duty Infinite Warfare a primit un feedback negativ de la utilizatori şi nu prea au existat vânzări pentru acest joc.

Aşteptam să vedem mai multe despre următorul Call of Duty, speram să fie vorba despre un joc bun de la studiourile Activision.